Român în scaun cu rotile, ucis în Canare. Ce au vrut să facă criminalii cu cadavrul

Ultima actualizare: 20-03-2019 16:13
crima Spania

O femeie de origine irlandeză şi un spaniol au fost arestaţi în Canare pentru uciderea unui român fără adăpost în luna ianuarie a acestui an.

Potrivit Daily Mail, irlandeza de 50 de ani, care locuieşte în Gran Canaria, a fost arestată miercuri, împreună cu un spaniol de 43 de ani. Ea este acuzată că a ucis prin strangulare un român de 61 cu ambele picioare amputate, care trăia din cerşit şi se deplasa în scaun cu rotile.

Crima a avut loc în ianuarie satul San Bartolomé de Tirajana, unde românul se adăpostea într-o clădire abandonată. Poliţia spaniolă spun că suspecţii l-au ucis, apoi stropit cu combustibil şi au încercat să-i dea foc pentru a-şi ascunde urmele.

 

 

După 2 luni de anchetă, agenţii au adunat suficiente probe pentru a-i aresta pe cei doi. Bărbatul cu cetăţenie spaniolă are antecedente penale. În locuinţa suspecţilor s-ar fi găsit şi obiecte de îmbrăcăminte pe care cei doi le purtau în ziua crimei.

Poliţia spaniolă nu a dat detalii despre mobilul crimei şi nici despre identitatea românului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO