Reacția principalului suspect în cazul dublei crime din Iași când i-au fost arătate poze cu cadavrele victimelor

Ultima actualizare: 04-01-2022 16:20
Crima din Iași

Studentul de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublei crime din Iași, a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași pentru a-și studia dosarul.

Potrivit avocatei lui El Bourkadi, acestuia i-au fost arătate imagini cu cadavrele celor două victime, moment în care i-ar fi spus avocatei sale că i se face rău când priveşte fotografiile.

„Vă dați seama că, dacă, Doamne ferește!, sunt niște persoane capabile să facă așa ceva, respectiv un dublu asasinat, nici măcar el (Ahmed Sami El Bourkadi – n.r.) nu mai este în siguranță în momentul de față! Chiar el este bucuros că, momentan, este în arest și nu sub altă măsură, pentru că… Deci, clientului meu, când a studiat dosarul, eu i-am arătat, am insistat, inclusiv pe pozele cu decedații, i s-a făcut rău, a spus că el nu poate să privească așa ceva!”, a declarat avocata Raluca Andrei, potrivit BZI.

Avocata Raluca Andrei a sugerat că autorii dublului asasinat ar fi în libertate, precizând că „persoanele care au comis faptele au în spate niște motivații foarte puternice”.

„Ar trebui să se caute în istoricul victimei. Eu nu pot spune care a fost motivul, nici nu pot să speculez, dar ar trebui să se coopereze cu autoritățile internaționale, pentru că sunt mai multe chestiuni acolo, ce pot ține de criminalitate organizată. Omul ăsta (victima marocană Youssef Ajniyah – n.r.) rula în permanență, avea 9.000, 10.000 – 12.000 de euro! Nu mai cerea banii înapoi în momentul în care îi împrumuta. Și s-au auzit foarte multe chestiuni. Nu numai eu le-am auzit, ci multă lume. Îmi este milă și de părinții victimelor, numai că nici nu este normal, că i-a făcut viața praf băiatului ăstuia! În condițiile în care eu sunt convinsă că băiatul acesta (Ahmed Sami El Bourkadi – n.r.) nu a făcut nimic. De omorât, sută-n mie nu a omorât pe nimeni!”, a adăugat Raluca Andrei.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO