Politistii ancheteaza o dubla crima in Braila. Si-ar fi ucis tatal si un prieten al acestuia, apoi i-ar fi ingropat in curte

Dată publicare: 13-01-2015 17:52
Dată actualizare: 16-01-2015 07:02


Un tanar de 28 de ani din Braila este banuit de dubla crima. Politistii l-au retinut la inceputul anului, cand au gasit in curtea lui, ingropat, cadavrul unui barbat de 65 de ani. Acum cred insa ca si-a ucis si tatal

Criminalistii au inceput sapaturile in gospodaria suspectului, in cautarea celui de-al doilea cadavru. Suspectul in varsta de 28 de ani este si acum internat la sectia de psihiatrie a spitalului din Braila. Politistii cred ca au in fata profilul unui psihopat care si-a omorat cu sange rece tatal si prietenul de 65 de ani.

In curtea lui, criminalistii au descoperit in primele zile ale anului, trupul barbatului care se mutase in casa tanarului si care a disparut inainte de sarbatori. Cadavrul avea mai multe taieturi in zona gatului. Anchetatorii il suspecteaza ca la fel a facut si cu tatal sau, disparut de acasa de un an de zile. Astazi au facut din nou sapaturi in locurile indicate de vecinii care isi amintesc ca au vazut pe atunci mai multe gramezi de pamant in curte, unde acum este o magazie.

„Altcineva nu a avut cine sa-l omoare”, spune un vecin. „Daca el a fost de un an de zile fara control, nu lua medicamente nu nimic, el nu trebuia lasat singur, ca el e bolnav cu capu’."

"El ne-a spus ca a carat pamantu’”, declara o ruda. „Vorbeam cu ea, fa nu o fi bagat pe acolo zic. …Eu asa am zis ca nu are cum sa nu-l gaseasca si pe ta-su aici ca din curte, de aici nu avut cum sa-l duca. Si buletinul i l-am gasit eu in casa"

Omul le-ar fi povestit de-a lungul timpului vecinilor si rudelor ca tatal sau a plecat cu o masina, insa se pare ca aceasta nici macar nu functioneaza. In plus, tanarul de 28 de ani nu a colaborat cu anchetatorii. El se afla deocamdata in grija psihiatrilor care trebuie sa stabileasca daca are discernamant. Baiatul a studiat la facultatea de Agronomie si a lucrat o vreme in Anglia.


VIDEO PROTVPLUS.RO