O profesoară a mers la poliţie după ce a primit un colet de la un elev. Obiectul şocant din interior


Ultimul update: Sambata 06 Iulie 2019 11:06
Data publicarii: Vineri 02 Noiembrie 2018 19:34
Categorie: Stiri Socante
colet

Anchetă la Câmpia Turzii, după ce o profesoară ar fi primit prin poştă un vibrator, trimis, se pare, de un licean.

O profesoară care predă în cadrul unui liceu din Câmpia Turzii a depus la poliţie o plângere potrivit căreia de mai mult timp primeşte prin poştă colete cu diverse obiecte cu conotaţie sexuală, comandate prin internet.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, plângerea a fost depusă pentru săvârşirea infracţiunii de hărţuire, iar în acest caz se fac cercetări sub coordonarea unui procuror de la Tribunalul Cluj.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaş, a precizat că profesoara a menţionat în plângere că acest tip de colete i-au fost livrate la domiciliu în repetate rânduri.

De asemenea, o anchetă a fost demarată şi la liceul unde cadrul didactic predă limba română. „Într-unul dintre colete era o carte de gramatică, dar a primit și altele cu obiecte de la sex shop. Vinovați de trimiterea coletelor ar fi doi elevi ai liceului. Așteptăm finalizarea anchetelor, de la liceu și de la Poliție”, a declarat șeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, Valentin Cuibus.

Profesoara ar fi primit, în total, 4colete, dintre care unul conținea un vibrator. Acestea ar fi fost trimise de un elev de clasa a XII-a. Băiatul a fost citat la Poliție împreună cu părinții pentru a da explicații.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO