O eleva de 12 ani s-a sinucis dupa ce a primit un mesaj pe Facebook. Ce i-au scris colegii

Ultima actualizare: 14-09-2013 00:56
Rebecca Ann Sedwick

O eleva de 12 ani din Florida a fost gasita moarta marti dimineata, dupa ce, aparent, a sarit de pe cladirea unei foste fabrici de ciment, pentru ca, spune mama ei, era batjocorita in mod constant de colegi.

Rebecca Ann Sedwick a fost vazuta ultima data luni dimineata, la ora 6:45, cand pleca spre scoala, relateaza Daily Mail, iar dupa o zi a fost gasita moarta.

In timp ce politia inca nu a declarat moartea fetei drept sinucidere, familia crede ca ea si-a luat viata din cauza mesajelor pe care le-a primit pe Facebook de la colegii ei.

Mama fetei, Tricia Norman, a declarat pentru Fox News ca niste fete de la Scoala Elementara Crystal Lake i-au trimis mai multe mesaje pe Facebook, intre care si acesta: “Nu esti buna de nimic, esti urata si proasta si pentru astea ar trebui sa te sinucizi”.

Femeia a mai spus ca stia de un an ca fiica ei este tachinata la scoala, insa nu credea ca problema este atat de serioasa. Abia in ultima vreme si-a dat seama ca problema era destul de grava, dupa ce a vazut mai multe mesaje primite de fiica ei.

Politia investigheaza acum si varianta mamei fetei decedate.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO