"Mi-a spus ca ma va ucide. Imi este atat de frica". Este ireal ce s-a intamplat dupa ce o fata a postat mesajul pe blog

30-10-2014 10:37

Crime

O fata in varsta de 11 ani a cerut ajutor pe site-urile de socializare inainte ca bunicul acesteia sa o omoare pe ea si pe mama ei. Barbatul s-a sinucis dupa ce a comis crimele.

Honorario Yano, in varsta de 78 de ani, din Seattle, le-a impuscat pe cele doua luni, inainte sa isi ia si propria viata, spun politistii. Cele doua victime au fost identificate drept Christine Dela Isla, in varsta de 39 de ani, fiica barbatului, si Anahlia Cowherd, nepoata acestuia in varsta de 11 ani.

Adolescenta tinea un blog in care s-a plans de mai multe ori ca bunicul ei o abuza sexual. Inainte ca acesta sa ii ia viata, fata s-a inchis in camera mamei ei, de unde a scris o ultima postare.

"Ajutati-ma. M-a amenintat. Practic m-a amenintat ca imi omoara familia. Acum sunt in camera mamei mele, usa inchisa, cainele aproape, fratele meu, cu mine aici, bunicul undeva, bunicul nu este acasa... Mama trebuie sa ajunga... Imi este atat de frica", a scris Anahlia.

Politistii au gasit trupurile neinsufletite dupa ce baiatul de 10 ani, nepotul baiatului, a sunat la numarul de urgenta. Baiatul a povestit ca a fugit dupa ce si-a vazut bunicul impuscandu-se.

Tatal adolescentei a declarat ca nu stia de blogul fetei. L-a gasit marti, dupa ce i-a cautat pe Google numele. Barbatul nu ar fi stiut nimic nici despre abuzurile la care era supusa fiica lui.

Barbatul de 78 de ani nu avea cazier si politistii nu au stabilit inca un mobil al crimei. Baiatul de 10 ani a ramas in grija rudelor.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO