Mesajul trimis de o mamă fostului soț înainte să-și ucidă cu sânge rece copilul

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
crima
Daily Mail

O mamă din Marea Britanie riscă să-și petreacă tot restul vieții în închisoare, după ce și-a ucis fiul în vârstă de 7 ani pentru că se temea că va pierde custodia asupra lui.

Lesley Speed, în vârstă de 44 de ani, și-a strangulat copilul cu o eșarfă, apoi l-a sufocat cu o pernă în ziua în care ea și fostul soț urmau să se întâlnească la tribunal pentru câștigarea custodiei.

Cu o săptămână înainte ca fiul ei să fie găsit mort, Lesley i-a scris o scrisoare fostului partener în care i-a spus: ”sper ca toată această durere să te însoțească până la ultima respirație înainte de moarte”.

Copilul a fost găsit mort în patul său chiar de tatăl acestuia. Bărbatul a găsit-o și pe mama acestuia în baie cu răni în zona gâtului și a brațelor. ”L-am omorât. Nu puteam să-l las să treacă prin asta”, i-a transmis femeia bărbatului, scrie Daily Mail

În casa femeii au mai fost descoperite scrisori prin care aceasta confirma că preferă să-și vadă copilul mort, decât să plece cu tatăl său.

În fața judecătorilor femeia a răbufnit. ”Nu, m-ați înțeles greșit. Copiii sunt viața mea, sunt lumea mea. Nimic nu m-ar fi făcut să le iau viața, copiii sunt viața mea”, a susținut aceasta.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO