L-au jupuit de viu, i-au scos ochii, apoi l-au aruncat de pe stanca. De ce s-au razbunat talibanii pe un tanar din Afganistan

Ultima actualizare: 17-06-2016 00:22
taliban - Agerpres

Talibanii au inceput sa copieze tehnicile crude de executie ale jihadistilor din ISIS. Un taliban a scos ochii unui barbat, l-a jupuit si apoi l-a arunca de pe o stanca.

Incidentul a avut loc in orasul Ghor, din Afganistan, iar victima, un muncitor pe nume Fazl Ahmad, avea 20 de ani, conform Daily Mail.

Talibanii ar fi acuzat o ruda din familia tanarului de uciderea fostului comandant al talibanilor, anul trecut, in decembrie.

Ca pedeapasa, au ales sa il tortureze si sa il omoare pe Ahmad, pe care l-au luat cu forta din casa si i-au scos ochii, apoi au continuat sa il tortureze ingrozitor.

Cei din apropiere au declarat ca au fost martori la niste scene cumplite, cand tanarul tipa in timp ce era jupuit de viu, apoi talibanii l-au aruncat de pe stanca, de la o inaltime de 3 metri.

Intre timp, SUA a luat decizia de a-si extinde trupele in Afganistan in lupta impotriva talibanilor, decizie luadata de cei din Afganistan, care spera ca fortele locale vor invinge in fata talibanilor, cu ajutorul americanilor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO