Incident șocant în Năvodari. Un copil, atacat de o haită de câini în timp ce venea de la școală

Ultima actualizare: 22-09-2020 09:52

Incident grav în orașul Năvodari, unde câinii fără stăpân au atacat în plină zi un copil care se întorcea de la şcoală.

Totul s-a petrecut în parcarea unui bloc, în momentul în care copilul s-a apropiat, fără să își dea seama, de mai mulți câini comunitari.

Unul dintre câini l-a atacat violent și doar prezența de spirit a vecinilor a făcut ca micuțul să scape cu viață.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum copilul a intrat în parcare, în drumul spre casă. În momentul în care s-a apropiat de un grup de câini fără stăpân, aceştia au devenit agresivi, şi l-au atacat pe băiatul care s-a prăbuşit pe asfalt. Mai mulţi vecini care au văzut incidentul au sărit în ajutorul copilului.

Daniel Stroe, martor: "Am auzit lătrat de câini, un ţipăt de copil, am apucat să ies la geam, să ţip, să urlu, că să sperii. Au mai ieşit nişte vecini de aici din spate, este o problemă mai veche."

Zona este cunoscută de localnici ca fiind una periculoasă pentru că este frecventată de zeci de câini comuntari, care îi pun în pericol în special pe copii. Unii părinţi au ajuns în situaţia în care nu ies din case decât cu dispozitive electronice care să gonească patrupedele agresive.

Poliţia locală Năvodari a fost sesizată asupra incidentului, iar angajaţii instituţiei susţin că situaţia este sub control.

Elena Aftene, purtător de cuvânt primăria Năvodari: "Poliţia locală Năvodari a fost sesizată cu privire la acest caz, la faţa locului poliţiştii nu au găsit copilul şi nici câinii fără stăpân, martorul de la faţa locului a declarat agenţilor de poliţie că băiatul este în regulă şi că a revenit la locuinţa sa".

Locuitorii din zona speră totuşi ca angajaţii serviciului local de ecarisaj să strângă câinii fără stăpân, pentru ca străzile să devină mai sigure.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!