Gest extrem in judetul Cluj. Un tanar de 18 ani a lasat in urma o multime de intrebari fara raspuns, dupa ce - fara sa spuna o vorba sau sa se planga de ceva - a decis sa renunte la viata.

Tatal sau a fost cel care i-a descoperit trupul. Omul a sperat intr-o minune si a sunat la salvare, dar din pacate medicii nu au mai avut cum sa il ajute.

Tanarul muncea la o fabrica din Dej, dar nu obisnuia sa intarzie cand se intorcea acasa. Cum trecusera deja cateva ore de cand isi terminase programul la serviciu si nu a dat niciun semn, ai lui au inceput sa isi faca griji, mai ales ca nu raspundea la telefon. Asa ca tatal si bunicii au inceput sa il caute peste tot. In scurt timp l-au gasit fara suflare in podul casei.

Ruda: "Nu pot sa imi dau seama. Nu mi-a povestit niciodata ca ar fi avut probleme. Decat din cauza scolii cand a avut probleme cu scoala. Nu a avut nimeni nimic cu el in sat."

Oamenii au sunat la ambulanta, dar era deja prea tarziu ca baiatul sa mai poata fi salvat.

Mariana Baciu de la Serviciul de Ambulanta Dej: "Am fost solicitati in satul Magoaja. Am gasit o persoana inconstienta, decedata. Se pare ca decesul s-ar fi produs candva, dupa rigiditatea stabilita, in cursul noptii."

Gestul tanarului i-a socat pe vecini.

Vecina: "Foarte de treaba. Atata mi-a fost de drag ca de ochii din cap. Nu stiu ce a putut sa fie. Si parintii l-au iubit ca pe ochii din cap."

Politistii au facut cercetari in speranta ca vor afla motivul care l-a impins pe tanar sa ia decizia extrema. Dar nu au gasit niciun bilet de adio.

Mama baiatului, care munceste in Italia, a fost anuntata de tragedie si se va intoarce in tara, pentru inmormantare.