Gestul emoționant făcut de părinții unei fetițe care a pierit la doar 10 ani

Dată publicare: 28-09-2019 12:02
Dată actualizare: 28-09-2019 13:20


melissa tate

Părinții unei fetițe de 10 ani din Marea Britanie, ucisă de un șofer care a fugit de la fața locului, au decis să îi doneze organele și să salveze, astfel, viețile altor cinci copii.

Melissa Tate a fost dusă de urgență la spital după ce a fost lovită de o mașină în suburbia Kenton din orașul Newcastle, miercuri, în jurul orei 18.40, relatează Daily Mail.

Fetița a fost declarată decedată o zi mai târziu, înconjurată de prieteni și familie, devastați de pierderea micuței.

Ulterior, părinții ei au decis să doneze cinci dintre organele Melissei pentru a ajuta la salvarea altor cinci copii care au nevoie de transplant.

De asemenea, familia și prietenii fetiței au deschis o strângere de fonduri numită „Fondul Veșnic al Frumoasei Missy”, care a strâns în două zile peste 6.000 de lire.

„Micuța Melissa a donat cinci organe și va trăi în continuare prin intermediul altor copii”, a declarat Kirsty Stevenson, mătușa fetiței.

„Azi, 26 septembrie, ora 1.30, frumoasa noastră nepoată și-a donat organele pentru a salva viața altor copii”, a scris pe Facebook Lisa Tara, bunica fetei.

Autoritățile l-au arestat vineri seară pe principalul suspect, Connor Marsden, în vârstă de 23 de ani, pentru uciderea fetiței.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO