Gasiti vinovati de vanzarea fetei lor minore, doi englezi au fost dati in urmarire europeana. Unde se ascundeau cei doi soti

Dată publicare: 01-06-2017 19:28
Dată actualizare: 04-06-2017 01:20


Arestati dupa ce si-au vandut fata

Doi soti din Marea Britanie au fost arestati, dupa ce judecatorii i-au gasit vinovati de exploatatea sexuala a fiicei lor minore.

Cei doi soti au fost judecati sub acuzatia ca si-ar fi vandut fiica unui prieten, cu scopul ca acesta sa intretina relatii sexuale cu ea.

Persoanele al caror nume nu pot fi dezvaluite, in varsta de 54, respectiv 59 de ani, traiau pe o insula din Mallorca, inainte de a fi urmariti penal.

Politistii au dat de urma lor si i-au arestat in Cartama, Spania. Cei doi se ascundeau de autoritati intr-unul dintre adaposturile unei ferme, dupa ce fusesera dati in urmarire europeana.

Sotii au fost arestati sub acuzatia de abuzarea sexuala a minorilor.

Politistii nu au dezvaluit varsta fetei abuzate, precizand numai ca este minora: "Cuplul si-a oferit fiica minora pentru a intretine relatii sexuale cu o persoana apropiata acestora, in schimbul unor beneficii materiale. Acesta este si motivul pentru care au fost condamnati in 2016 pentru infractiunea de abuzarea sexuala a minorilor", sustine Purtatorul de Cuvant al politiei din Spania.

"Dupa pronuntarea sentintei, cei acuzati ca au fugit din Mallorca si au incercat sa evite inchisoarea. Acestia au fost localizati de agenti dupa cateva luni de cautari. Cuplul a stat ascuns, in tot acest timp, intr-un adapost al unei ferme, situate la periferia orasului", adauga purtatorul de cuvant.

In prezent, cei doi soti se afla in custodia politistilor.

Sursa: Metro

Tags: soti, copil, abuzat, viol, arest,


VIDEO PROTVPLUS.RO