Fostul iubit al cantaretei Amy Winehouse, judecat pentru ca ar fi abuzat o tanara inconstienta

Ultima actualizare: 13-12-2012 06:48
Traviss

Fostul iubit al artistei Amy Winehouse trece printr-un proces dificil si rusinos in acelasi timp. Regizorul Reg Traviss, in varsta de 35 de ani, este acuzat de o tanara ca ar fi abuzat-o sexual in timp ce aceasta era inconstienta.

Femeia a povestit autoritatilor ca ea si regizorul erau buni prieteni de cativa ani, insa niciodata nu a existat ceva mai mult intre ei.

Dupa moartea lui Amy, femeia a recunoscut ca a acceptat sa se vada mai des cu Traviss, care cazuse intr-o depresie puternica.

Intr-o seara, cand cei doi au mers in mai multe cluburi pentru un pic de distractie, au exagerat cu alcoolul. Femeia l-a rugat pe regizor sa ii cheme un taxi pentru ca nu se simtea bine, insa acesta a convins-o ca nimeni nu o va duce acasa in starea in care e si a insistat sa mearga la el, din simplul motiv ca statea foarte aproape de localul in care se aflau.

Odata ajunsi in locuinta regizorului din Londra, femeia a adormit. S-a trezit cand Traviss abuza de ea. L-a intrebat ce face si l-a rugat sa se opreasca.

S-a oprit si a inceput sa se comporte ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Imi aduc aminte doar cateva lucruri pentru ca ma simteam foarte rau. Dupa ceva vreme a inceput din nou sa ma violeze, iar eu am lesinat. A doua zi, cand am plecat de la el, i-am cerut sa imi spuna unde este lenjeria mea. Mi-a zis ca o pastreaza el. Nu as fi crezut niciodata ca un om ce parea a fi un adevarat gentleman ar putea sa faca o astfel de mizerie. L-am considerat prietenul meu”, a declarat femeia, care a refuzat sa isi dezvaluie identitatea.

Traviss a negat acuzatiile si a declarat procurorilor ca totul s-a petrecut cu consimtamantul femeii.

Procesul este in plina desfasurare.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO