Femeie desfigurată în urma unei proceduri de înfrumusețare: "Nu puteam să respir"


Ultimul update: Joi 25 Aprilie 2019 18:43
Data publicarii: Joi 25 Aprilie 2019 14:40
Categorie: Stiri Socante
christina burton

O britanică de 29 de ani a fost transportată la spital, de urgență, după ce buzele i s-au umflat atât de mult încât nu a mai putut respira.

Femeia a apelat la o simplă procedură pentru mărirea bzuelor, însă substanța folosită i-a produs o reacție alegică, iar buzele i s-au umflat atât de mult încât i-a creat dificultăți în a respira, relatează Daily Mail.

Prietenii Christinei Burton au declarat că au fost șocați de înfățișarea femeii încât li s-a făcut rău.

“Buzele mele continuau să se mărească și să devină tot mai dureroase. Am crezut că buzele îmi vor exploda. Durerea era ireală. Nu puteam să înghit nimic. Am încercat să iau calmante, dar umflătura nu se reducea”, a declarat mama de 29 de ani.

“Senzațiile neplăcute le-am simțit chiar imediat ce mi s-a aplicat crema anestezică. Am simțit că imediat mi se umflă buele. Știam că ceva nu este în regulă”, a mai spus femeia.

La patru ore după ce a suferit intervenția pentru mărirea buzelor, Christina a sunat la numărul de urgențe deoarece buzele i s-au umflat atât de mult încât o încurcau în procesul de respirație.

“Asistentelor nu le-a venit să creadă în ce stare gravă sunt”, a mai povestit tânăra.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO