Femeie de 55 de ani, torturată şi jefuită de 10.000 de euro și 29.000 de lei

Dată publicare: 19-10-2018 17:06
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


După un jaf săvârşit săptămâna trecută, în Dej, poliţiştii au reuşit să dea de urma suspecţilor.

Au făcut percheziţii în celălalt capăt al ţării, în judeţul Constanța, şi i-au luat la întrebări pe doi bărbaţi, unul de 40 de ani, celălalt de 28.

Amândoi sunt acuzaţi că au intrat în locuinţa unei femei, au legat-o, au bătut-o crunt şi i-au furat toţi banii din casă, plus telefonul mobil. Cei doi bărbaţi ştiau că femeia în vârstă de 55 de ani are un fiu care lucrează în străinătate şi îi trimite periodic bani.

Aşa că, în jurul orei 8 dimineaţa, când femeiea era singură, au intrat în casă cu fețele acoperite şi au legat-o pe femeie. Pentru că aceasta s-a împotrivit, bărbaţii au şi lovit-o. Apoi i-au furat din casa 10.000 de euro, 29.000 de lei, dar şi telefonul mobil. După tâlhărie, cei doi s-au făcut nevăzuţi.

Poliţiştii au intrat imediat pe fir şi au aflat că aceştia veniseră cu o maşină înmatriculată în străinătate pe care au găsit-o ulterior la percheziţii.

Bărbaţii au fost ridicaţi de autorităţi din casele lor din judeţul Constanța. Deocamdată doar o parte din prejudiciu a fost recuperat.

Cei doi au fost retiuniti pentru 24 de ore şi sunt cercetaţi pentru tâlhărie calificată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO