Experienta traumatizanta a unei femei care a crezut ca are in barba un simplu cos. Ce a descoperit dupa cativa ani. FOTO

11-01-2016 10:27


cancer fata

O australianca de 41 de ani a ramas mutilata dupa ce o umflatura din barba, despre care credea ca este un simplu cos, s-a dovedit a fi o forma rara de cancer.
 

Jodie Dominy a consultat un medic dupa ce a observat ca umflatura din barba nu se retrage, iar acesta a linistit-o spunandu-i ca este doar un punct de grasime. A crezut asta timp de cativa ani, timp in care umflatura a devenit tot mai mare, lucru care a ingrijorat-o si a apelat la un chirurg pentru a-i inlatura excesul, relateaza Daily Mail.

Vestea ingrozitoare avea sa vina in scurt timp, in urma unei biopsii care a fost facuta tesutului. Ceea ce se credea a fi un simplu cos era de fapt o forma rara de cancer, numita dermatofibrosarcoma protuberans, inregistrata la doar 8 persoane in Australia. Medicii i-au spus ca arata ca si o "caracatita", cu "tentacule" adanc infipte in barba, buza de jos si obrazul stang, astfel ca toata zona a fost extirpata. Zona a fost reconstruita cu piele si muschi de pe o mana.

"Sunt singura care l-a avut vreodata pe fata. Daca il lasam netratat mi-ar fi mancat toata fata", a povestit Jodie, pe Facebook.

Jodie si-a spus povestea unei reviste si spera ca ceea ce i s-a intamplat ei sa-i avertizeze pe ceilalti sa nu ignore schimbarile pe care le observa pe trup.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO