Elevă bătută sălbatic de colegele ei, în Tulcea. Incidentul a fost filmat

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
bataie eleve tulcea
Facebook.com

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a deschis o anchetă după ce pe Facebook au apărut imagini în care se vede cum o adolescentă în vârstă de 16 ani este agresată de alte două fete.

Pe o pagină de Facebook a apărut vineri, un filmuleţ în care se vede cum o fată o ceartă pe alta într-o staţie de autobuz, iar una dintre acestea stă pe bancă. Apoi, apare o altă fată care o trage de păr pe victimă, o trânteşte la pământ, o loveşte cu piciorul după care se îndepărtează. Adolescenta mai este agresată şi de prima fată, care o trage de păr şi o loveşte la rândul ei cu palmele în cap, după care pleacă din zonă.

Toată scena a fost filmată de o altă adolecentă şi postată pe o pagină de Facebook, persoana care a făcut public filmuleţul spunând că fetele care apar în înregistrare sunt colege la Liceul Agricol Tulcea.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea citaţi de News.ro, poliţiştii s-au sesizat după apariţia imaginilor pe site-ul de socializare şi au început cercetările. Ei au stabilit că fapta a avut loc pe data de 15 martie, într-o staţie de autobuz din municipiul Tulcea, iar victima are 16 ani, celelalte două fete care apar în filmare fiind de asemenea minore.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO