Doi barbati din Bucuresti au ajuns la spital, dupa explozia unei butelii. Locatarii blocului au crezut ca este cutremur

Dată publicare: 06-09-2014 07:52
Dată actualizare: 09-09-2014 00:25


O explozie puternica, urmata de un incendiu violent, a creat panica vineri noapte in cartierul Titan din Bucuresti. Un tanar de 21 de ani a fost transportat in stare grava la spital dupa ce garsoniera i-a sarit in aer.

O usa care a zburat pur si simplu din tatani l-a ranit si pe un alt barbat, care a ajuns si el pe mana medicilor. Pompierii au gasit si explicatia pentru dezastru; scurgeri de gaze de la o butelie.

Era trecut de miezul noptii cand tanarul de 21 de ani a incercat sa-si pregateasca ceva de mancare. Atunci a fost momentul in care totul a sarit in aer.

Locatar: S-a produs o deflagratie, l-a proiectat pe copil in usa vecinului de vizavi. E la spital.

Reporter: Ce stiti, era singur in casa?

Locatar: Din cate am inteles, da.

Reporter: Ce-a explodat?

Locatar: O butelie.

"Am crezut ca-i cutremur. Am iesit afara si am vazut ca la vecinul, la etajul II, e butelia bubuita. Nu stiu unde e baiatul, are un baiat de 21 de ani.."., a spus o vecina.

"S-a simtit o bubuitura si a sarit usa de la vecinul meu peste usa noastra. Baiatul meu cel mare a iesit primul afara si l-a scos pe vecinul din fata noastra si apoi ne-a scos si pe noi", a povestit o femeie.

Doar pentru cateva momente tanarul a fost constient, apoi a cazut ca secerat. Un echipaj SMURD l-a transportat la spital, cu arsuri pe fata, maini si picioare.

"A mers pe picioarele lui si s-a dus la benzinarie si acolo a cazut... N-a stiut de el", a spus un locatar.

Vecinul care i-a salvat viata a fost transportat si el la spital. Usa, sarita din tatani, l-a ranit pe barbat si are lovituri puternice la fata.

"Am fost solicitati sa intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit in urma unei deflagratii. Au fost transportate la spital 2 victime", a spus Marius Voicu, ISU Bucuresti.

Din cauza incendiului izbucnit in urma exploziei, blocul s-a umplut de fum, iar oamenii au iesit afara. Pe unii i-au evacuat pompierii.

"Am luat familia si copilul, cu prosop la gura si am iesit pe scari, ca nu se mai vedea nimic", a spus un locatar. Primele verificari arata ca explozia a pornit de la o scurgere de gaze de la o butelie.


VIDEO PROTVPLUS.RO