Cu Biblia in mana si cu un "te iubesc" catre prietena. Ultimele gesturi ale Canibalului din Miami

Ultima actualizare: 03-06-2012 07:52
Eugene

Iubita lui Rudy Eugene a acceptat sa vorbesca despre relatia pe care a avut cu barbatul care i-a ingrozit pe americani. Femeia spune ca partenerul ei era un om bun si credincios.

Eugene, in varsta de 31 de ani, este barbatul care i-a mancat nasul, gura si ochii unui om al strazii. Victima se afla la un spital din Miami si se lupta pentru propria viata.

Atacul violent a socat intreaga America, iar familia acuzatului nu isi explica cum a fost posibil asa ceva.

Iubita lui Eugene isi aminteste ziua in care l-a vazut ultima data pe barbat.

“A iesit din casa cu o Biblie in mana, m-a sarutat si mi-a spus ca ma iubeste”, povesteste femeia.

In acea dimineata s-a trezit devreme, pe la ora 05:30. Mi-a spus ca trebuie sa se intalneasca cu un prieten. I-am zis sa aiba grija de el si ca il iubesc”, continua iubita agresorului.

Dupa numai o ora el a sunat-o pe femeie si i-a spus ca are o problema cu masina.

O sa ajung mai tarziu acasa. Te iubesc. Ma voi intoarce”, i-ar fi spus acesta la telefon.  A fost ultima lor convorbire.

Iubita lui Eugene a inceput sa se ingrijoreze cand a vazut ca barbatul ei nu mai ajunge acasa.

“L-am tot sunat, dar nu mi-a mai raspuns. I-am lasat mai multe mesaje, dar niciun semn de la el”, marturiseste aceastea.

Ea a vazut seara la televizor povestea barbatului gasit gol in plina strada, care mancase fata unui cersetor, insa nici prin gand nu i-a trecut ca agresorul ar fi putut sa fie partenerul ei de viata.

Abia a doua zi ea a aflat de la familia iubitului ca este vorba despre el.

“Refuz sa cred ca acel animal este iubitul meu. Eugene nu avea probleme cu drogurile, nu lua nici medicamente cand il durea capul. Cred ca a fost victima unei practici Voodoo. Nu imi pot explica exact ce s-a intamplat. Poate ca era corpul iubitului meu, insa nu si spiritul lui. Cineva i-a facut ceva”, a mai spus femeia.

Incidentul ar putea fi rezultatul consumului unui drog de tip nou, denumit "sare de baie" sau "noul LSD", a notat CBS Miami, in pagina electronica.

Principala intrebare cu privire la acest caz este insa de ce Eugene a atacat un alt barbat, de ce erau dezbracati si de ce totul s-a transformat intr-un act de canibalism.

Presedintele Miami Fraternal Order of Police, Armando Aguilar, crede ca incidentul a fost provocat de un nou drog care a condus la alte cateva incidente similare.

Doctorii de la sectia de urgenta a Jackson Memorial Hospital au declarat ca si ei au remarcat o crestere importanta a cazurilor legate de drogul numit "sare de baie" sau "noul LSD".

In multe cazuri, explica doctorul Paul Adams de la Jackson Memorial Hospital, temperatura consumatorilor creste extrem de mult, iar acestia devin foarte agresivi. Unii si-a folosit falcile ca arma in timpul atacurilor. Adams sustine ca pacientii erau in stare de delir.

"Sunt extrem de puternici, a trebuit sa am grija de un individ de 68 de kilograme despre care ai fi zis ca are peste 100 de kilograme. A fost nevoie de sase ofiteri pentru a-l imobiliza", a adaugat el.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO