Un tanar de 18 ani, din Marea Britanie, i-a taiat gatul prietenului de 14 ani. A sunat la politie si a marturisit calm crima

Dată publicare: 13-01-2015 10:12
Dată actualizare: 16-01-2015 07:02


Lewis Daynes

Lewis Daynes, un tanar in varsta de 18 ani, din Marea Britanie, a sunat la 999 (corespondetul britanic al numarului de urgenta 112) pentru a marturisi ca si-a ucis prietenul, in varsta de 14 ani.

Cu un calm desavarsit, Daynes i-a spus operatorului care are nevoie de o echipa de politisti si criminalisti, care sa se deplaseze la el acasa, potrivit Sky News.

"M-am certat cu prietenul meu, iar eu sunt singurul care a scapat cu viata", au fost primele cuvinte ale criminalului.

Acesta a spus ca a fost atacat de amicul sau, Breck Bednar, si ca nu a avut de ales decat sa se apere. "L-am injunghiat in spatele gatului, in zona creierului. Lupta s-a terminat cand i-am taiat gatul. Am incercat sa opresc sangerarea, dar gatul lui era taiat bine", a spus Daynes.

Tanarul de 18 ani a primit o pedeapsa cu inchisoarea de cel putin 25 de ani. Acesta era cunoscut drept un manipulator si fusese acuzat, in 2011, de tentativa de viol, in cazul unui baiat de 15 ani. Insa, acuzatiile au fost retrase atunci.

Pana la tragedie, Daynes il instruise pe Bednar cum sa scape de sub controlul parintilor si il facea sa se indeparteze tot mai mult de acestia.

Sursa: Sky News


VIDEO PROTVPLUS.RO