Cinci elevi din liceu au complotat sa-si omoare un coleg. Politistii au fost socati cand au aflat planul acestora

21-03-2015 15:00


Cutit

Cinci elevi ai unui liceu din Arizona au fost arestati si vor fi judecati, dupa ce politistii din Tucson au aflat ca acestia planuiau sa-si ucida un coleg.

Desi doar Christopher Gibson, in varsta de 18 ani, este adult, toti cinci, inclusiv Anastasia Lakin si Jessica Good, in varsta de 17 ani, Gabriel Quiroga si Andrew Totten, in varsta de 15 ani, vor fi judecati ca adulti, potrivit New York Daily News.

Autoritatile au aflat de la un alt elev ca cei cinci se intalneau de mai multe ori pe zi pentru a stabili cum vor comite crima. Se pare ca acestia voiau sa-si omoare colegul, care fusese parte din grupul lor, dupa ce s-au certat.

"Am aflat ca nu era vorba de un act spontan de violenta, ci ca acesti elevi planuiau sa-si omoare un coleg", a spus politistii americani.

Unul dintre elevi a venit la scoala pregatit cu un cutit, arma alba fiind descoperita de politisti, la perchezitie, in rucsacul acestuia.

"Hotarasera deja unde vor comite crima. Intalnire au durat cam o saptamana. Din fericire, am putut sa intervenim din timp", au mai spus politistii.

Sursa: New York Daily News

VIDEO PROTVPLUS.RO