Ce au găsit polițiștii în casa unui bărbat din Anglia acuzat de hărțuire sexuală

13-08-2019 21:50


copil abuzat

Un bărbat din Marea Britanie a fost condamnat la 10 ani de închisoare, fiind acuzat de hărțuire sexuală. Anchetatorii au găsit în posesia sa și păpuși ce aveau aspect de copil.

Richard Turner, un fost soldat care a participat la mai multe misiuni în Afghanistan, unde a și fost rănit, deținea poze cu victimele din timpul abuzurilor, potrivit Metro.

Păpușile sexuale au fost descoperite atunci când poliția l-a arestat pe Richard. Oamenii legii au descoperit și o colecție de imagini cu copii agresați sexual, în calculatorul bărbatului.

Richard a pledat vinovat pentru cele 10 capete de acuzare, dintre care cinci privvind asalturile sexuale asupra minorilor, sub 13 ani, trei acuzații de deținere a unor imagini indecente cu copii și două acuzații pentru că a făcut poze în ipostaze indecente unor tinere.

Un judecător a declarat că Turner avea în posesia sa peste 100.000 de imagini cu copii abuzați. Acesta a mai afirmat că anchetatorii au mai găsit un rucsac în care se afla lenjerie intimă și o păpușă cu trăsături de copil, cu urme de folosire.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aaCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO