Caz complicat in Vrancea. Un barbat a stat cu sotia lui moarta in casa mai multe zile fara sa spuna nimanui

Ultima actualizare: 26-08-2016 06:58

Politistii din Vrancea au de rezolvat un caz complicat, al mortii unei femei de 64 de ani. Victima a fost gasita fara viata intr-una din incaperile casei in care locuia si exista indicii ca ar fi putut fi ucisa.

Suspect este chiar sotul femeii, care a stat cu cadavrul mai multe zile in locuinta si a anuntat decesul abia marti. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore.

Cadavrul a fost descoperit de politisti marti dimineata. Anchetatorii au fost alertati de vecinii victimei, carora li s-a parut suspect ca femeia de 64 de ani nu a mai iesit afara din casa de cateva zile. Oamenii banuiesc ca victima a sfarsit in urma cu cateva zile, iar in tot acest timp sotul ei nu a suflat o vorba despre asta.

Criminalistii au cercetat cu atentie incaperea in care a fost gasita victima si au ridicat mai multe probe. Deocamdata nu pot spune cu cercetitudine daca victima a fost ucisa si au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta.

Sotul victimei a fost retinut de politisti si dus la parchet pentru audieri.

Barbatul retinut de politisti este un om extrem de violent. Vecinii lui spun ca isi batea sotia de fiecare data cand consuma alcool.

Daca se va stabili ca femeia de 64 de ani a fost ucisa de sotul ei, barbatul va fi acuzat de omor. Infractiunea se pedepseste cu pana la 25 de ani de inchisoare.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO