Bărbat din Botoșani, ucis de chiriașă. Cine ar mai fi asistat la scena crimei


Ultimul update: Vineri 07 Decembrie 2018 18:04
Data publicarii: Vineri 07 Decembrie 2018 07:44
Categorie: Stiri Socante

Un bărbat de 39 de ani din Botoşani a fost ucis joi noapte într-un apartament din oraş, iar femeia care locuieşte acolo cu chirie este principala suspectă a poliţiştilor. Ea a fost reţinută şi acuzată de lovituri cauzatoare de moarte.

Victima venise în vizită, dar s-ar fi certat cu suspecta de la nişte bani.

Joi noapte, cei de la ambulanţă au fost chemaţi pentru a acorda îngrijiri bărbatului de 39 de ani. Acesta zăcea inconştient, cu răni la cap şi torace şi nu a mai putut fi salvat.

La faţa locului a fost găsită o persoană în stop cardio respirator, cu multiple traumatisme la nivel facial. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat. Posibile acte de violenţă”, a explicat Liviu Stan, medic ambulanța Botoșani.

Din primele cercetări a rezultat că fapta a fost comisă de o persoană de sex feminin, oarecum prietenă cu victima, pe fondul unui conflict care a pornit de la o sumă de bani”, a precizat Valeriu Chihaia, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Poliţiştii au aflat că o femeia locuia în acel apartament, în chirie, de o lună. În tot acest timp, era vizitată de diverse persoane, în special noaptea.

Vecină: - Ea stă aici de vreo lună.

Reporter: - Dar mai veneau bărbaţi pe la ea?

Vecină: - Păi pe ea o căutau. A a zis că nu e aşa pentru că soţul ei e în Germania.

La cearta dintre proprietar şi chiriaşă ar fi asistat un bărbat, care a fost audiat ca martor. Femeia de 33 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO