Bătrână de 84 de ani din Brăila, violată de un tânăr beat numit ”Bestia”

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Miercuri 29 Noiembrie 2017 16:32
Categorie: Şocant

Caz înfiorător într-o comună din Brăila, unde o femeie de 84 de ani a fost batjocorită de un tânăr care ar fi putut să îi fie nepot.

Individul a tăiat cablurile de alimentare cu energie electrică și a intrat noaptea, peste femeie în casă. Neputincioasă, bunica nu i s-a putut opune. Polițiștii l-au reținut pe suspect: un recidivist de 38 de ani care a mai făcut închisoare pentru aceeași infracțiune.

Dupa ce a fost violată, femeia de 84 de ani a luat legătură cu una dintre fiicele ei, care a anunțat Poliția. Pentru că individul a avut grijă să taie curentul electric înainte de a intra în casă femeii, victima a făcut, inițial, din cauza întunericului, o confuzi.Așa a ajuns să fie anchetat un vecin care stă la doar câteva case depărtare, pe aceeași stradă. Omul și-a demonstrat însă nevinovăția și polițiștii, mergând pe fir, au ajuns la un bărbat de 38 de ani care a mai făcut închisoare, culmea, tot pentru viol. În urmă audierilor, acesta a recunoscut ce a făcut și miercuri a fost condus la fața locului, pentru cercetari.

Individul, poreclit în sat "Bestia", este cunoscut drept un tip care, când consumă alcool, se comportă de parcă și-ar fi pierdut mințile. La fel s-a întâmplat și în urmă cu două nopți, când a dat buzna peste femeia de 84 de ani. Că să îi inducă în eroare pe polițiști, el a intrat prin curtea unui vecin al bătrânei.

Victimă: "Dormeam acolo și am auzit ușile hodorogind. Cine o fi? Am zis că e fetele mele, că am două fete, băiatul mi-a murit. Când vine peste mine. L-am cunoscut cine a fost!"

Speriată, femeia a avut puterea de a merge noaptea până la o vecină, căreia i-a povestit totul.

Vecină: "Bătrâna a fugit, a venit la noi. A venit încoace, dar noi dormeam, a intrat peste soacră-mea. A bătut la ușa la soacră-mea, acolo și i-a zis că ar fi intrat cineva peste ea și a vrut s-o violeze. A fost reținut și acuma a scăpat, de curând, în vara asta a scăpat din pușcărie".

Reporter: "Și tot pentru viol sau tentativă de viol?" 

Vecină: "Tentativă de viol"

Suspectul stă pe aceeași stradă cu victima lui și oamenii spun că din copilărie a făcut probleme în localitate. Acum, femeile singure sunt de-a dreptul ingrozite.

Subinspector Laura Dan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila: "Fata de acesta a fost dispusă măsură reținerii pentru douăzeci și patru de ore, pentru comiterea faptei de viol și violare de domiciliu"

Batrana și bolnavă, femeia este singură de 20 de ani, de când i-a murit soțul. Acum se bazează doar pe cele două fiice ale ei, care locuiesc în Brăila și o mai vizitează din când în când.

O imigrantă, arestată de polițiști când s-a dus să denunțe un viol
O imigrantă, arestată de polițiști când s-a dus să denunțe un viol
VIDEO PROTVPLUS.RO
Arizona, baiat, mort, pistol, politist,
Momentul în care un polițist împușcă mortal un băiat de 14 ani, înarmat cu un pistol fals
O femeie a fost tâlhărită în casă de patru persoane cu cagule
Motivul pentru care un bărbat și-a injectat spermă în braț. Cazul său, unic în lume
Un bărbat din Vaslui a fost găsit mort într-o cadă cu apă, sub streașina casei
Descoperirea devastatoare făcută de o femeie în telefonul iubitului ei
O femeie din Singapore și-a obligat angajata să se ardă și să bea apă cu detergent
adolescent umilit
IMAGINI ȘOCANTE în Alba: tânăr pus în genunchi și umilit. ”Cine e șeful tău?” VIDEO
Gestul pe care l-ar fi făcut constănțeanul înainte de a-i injecta fiicei substanța mortală
Spania, cu sufletul la gură. Planul autorităților să ajungă la copilul căzut în puț
Un tată din Constanța și-ar fi ucis fiica injectându-i o substanță. Ce a făcut apoi
Ipostaza șocantă în care a fost descoperit un moldovean stabilit în Iași
Cum a reacționat tatăl fetei de 21 de ani violată, arsă și ucisă după o petrecere