Barbatul care ar fi abuzat sexual mai multe fete intr-o tabara din Rasnov a fost arestat preventiv. Decizia nu e definitiva

Ultima actualizare: 09-09-2014 00:25

Asistentul medical acuzat ca ar fi abuzat mai multe fete minore intr-o tabara din Brasov a ajuns dupa gratii vineri seara.

Procurorii au reusit sa adune destule dovezi impotriva lui astfel incat a fost arestat preventiv pentru viol si agresiune sexuala. Decizia nu este una definitiva, iar avocatii barbatului au depus deja contestatie.

Barbatul este acuzat ca ar fi agresat patru fetite, toate sub 14 ani. El le-ar fi obligat sa se dezbrace si le-ar fi atins in zone intime sub pretextul unui consult medical. Victimele au participat la o tabara organizata langa orasul Rasnov, iar acesta facea parte din personalul de supraveghere.

"Este vorba de un bucurestean de 56 de ani care a fost angajat la tabara respectiva ca sa acorde asistenta medicala. A fost retinut sub aspectul savarsirii infractiunii de viol si agresiune sexuala", a spus Liviu Naghi, IPJ Brasov.

Una dintre fetele agresate a povestit imediat ce i s-a intamplat, asa ca asistentul medical a si fost dat afara din tabara, iar organizatorii au depus o plangere impotriva lui. Pana la urma si celelalte trei fete au povestit parintilor ca au fost abuzate, iar marturiile lor au stat la baza acuzatiilor aduse de procurori.

"Pana in acest moment exista banuieli temeinice care contureaza banuiala rezonabila ca faptele puse in sarcina inculpatului au fost savarsite de catre acesta", a spus Cristina Cardasol, Parchetul de langa Judecatoria Zarnesti.

"Pozitia clientului meu este de nevinovatie, neaga acuzatiile care i se aduc, el considera ca a respectat intocmai procedurile medicale in vederea obtinerii unui diagnostic", a spus avocatul Iulian Necula. Pentru faptele sale, barbatul risca sa stea dupa gratii pana la 10 ani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO