Autorii oribilei crime din Braşov ar fi doi tineri. Ea are doar 17 ani şi intra în case promiţând "masaj corporal"

Dată publicare: 13-04-2021 13:05
Dată actualizare: 13-04-2021 13:35


O adolescentă de 17 ani și un tânăr de 23 sunt suspectați că ar fi autorii crimei care a îngrozit Brașovul vinerea trecută.

Cei doi ar fi pătruns în casa victimei, un bărbat de 46 de ani, cu scopul de a fura, însă au fost surprinși când încercau să plece cu mai multe obiecte de valoare. Atunci, hoțul l-a înjunghiat pe cel prădat.

Deși este acuzată doar de complicitate, fata ar fi avut un rol determinant în derularea faptelor, spun procurorii. Ea a postat pe internet un anunț prin care oferea servicii de masaj corporal.

Se pare, însă, că își dorea doar să poată intra cu ușurință în diferite locuințe. A fost abordată de bărbatul de 46 de ani, care trăia singur și care a invitat-o la el acasă.

Tânără s-a dus acolo însoțită de un prieten de 23 de ani din județul Olt. Anchetatorii spun că, cel mai probabil, cei doi puseseră la punct planul unui jaf.

Victima a încercat să-i oprească atunci când au vrut să plece cu lucrurile sale, iar însoțitorul fetei a recurs la violență pentru a scăpa.

Cei doi suspecți au fost reținuți după ce acasă la ei anchetatorii au găsit mai multe dintre bunurile furate. Procurorii propun arestarea lor preventivă.

 

Tags: suspecti, crima, brasov,


VIDEO PROTVPLUS.RO