Ancheta dupa ce un bodyguard a fost batut mortal intr-o discoteca din Neamt. Ce au surprins camerele de supraveghere

Ultima actualizare: 02-09-2016 07:13

Se face ancheta, dupa o incaierare cu final tragic intr-o discoteca din judetul Neamt. Un agent de paza care lucra acolo a platit cu viata faptul ca s-a implicat intr-un scandal izbucnit in local.

Barbatul, de 31 de ani, tatal a 3 copii, a murit dupa ce a fost lovit de unul dintre clienti. Dan Muscalu, zis Codita, avea 31 de ani si lucra de multi ani ca bodyguard la discoteca din orasul Roznov, judetul Neamt.

Nu se stie exact de la ce a pornit scandalul din bar. Cert este ca barbatul s-a ales cu lovituri grave la ambele picioare. In drum spre casa, i s-a facut rau si a tras masina pe dreapta. Prietenul care il insotea, si el ranit, a chemat o ambulanta, dar medicii nu l-au mai putut salva.

Stelian Olteanu, procuror criminalist:: "A fost un scandal intr-un bar din Roznov, un conflict spontan pe fondul consumului de bauturi alcoolice. 3 barbati s-au lovit reciproc unul dintre ei, respectiv suspectul de omor si-a lovit victima cu o ranga metalica imbracata cu material textil. I-a fracturat ambele picioare, iar la un moment dat victima a incercat sa plece acasa cu masina. A mers aproximativ 3 kilometri de la locul unde a avut loc incidentul a incercat sa coboare din masina si a decedat. In masina se mai afla o persoana si ea lovita care in momentul de fata este in spital."

Medicii legisti au stabilit ca victima a murit in urma unei hemoragii puternice. Dupa scandal, clubul arata ca un ring unde s-au dat lupte serioase.

Principalul suspect, in varsta de 26 de ani, a fost retinut. Un alt individ, banuit ca a participat la incaierare, a fost audiat.

Procurorii au reusit astazi sa urmareasca imaginile surprinse de camerele de supraveghere din club in noaptea agresiunii. Suspectul principal in varsta de 24 de ani il loveste pe bodyguard timp de 22 de minute incontinuu cu o bara metalica, lovituri care i-au provocat victimei fracturi extrem de grave si sangerari puternice.

In scurt timp, victima a decedat in masina. Anchetatorii au precizat ca la agresiune a mai participat si un alt barbat, insa ca tanarul nu ar fi lovit decisiv si va fi cercetat probabil pentru ultraj contra bunelor moravuri. Suspectul principal va fi dus astazi cu propunere de arestare in fata judecatorilor, pentru infractiunea de omor.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO