Accident grav de Ziua Copilului. Zece persoane, între care şapte copii, sunt răniți

Ultima actualizare: 02-06-2022 09:27

Zece persoane, între care şapte copii, au fost rănite, miercuri după-amiază, într-un accident rutier produs în judeţul Botoşani, în care au fost implicate două maşini.  

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, citat de News.ro, pompierii au fost anunţaţi de producerea unui eveniment rutier în localitatea Loturi Enescu, municipiul Dorohoi, după ce două maşini s-au ciocnit.

Acolo au ajuns două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD, dar şi patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă."La sosirea forţelor de intervenţie, şoferul uneia dintre maşini era încarcerat, iar celelalte victime erau ieşite din autoturisme. Toate persoanele erau conştiente. Pompierii au extras victima, care a fost preluată de un echipaj de prim ajutor. Şi celelalte persoane au fost evaluate la faţa locului. Echipajele medicale au decis ca acestea să fie transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis ISU Botoşani.

Cei şapte copii răniţi au între 5 şi 14 ani şi se aflau în maşini împreună cu părinţii lor.Sursa citată menţionează că pompierii au acţionat şi pentru înlăturarea bucăţilor de caroserie de pe carosabil şi au deconectat bornele bateriilor.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO