A plecat sa joace fotbal cu prietenii, dar a uitat sa-si dea jos verigheta. Ce a urmat dupa ce si-a prins degetul in gard

Ultima actualizare: 12-05-2016 07:08
Samuel

Gestul de a nu-si da jos verigheta in timp ce juca fotbal l-a costat un deget de la mana stanga pe Samuel. Atunci cand mingea a sarit peste gard, barbatul s-a dus sa o recupereze, dar inelul i s-a prins in plasa care ingradea terenul.

Tanarul din Marea Britanie se afla pe teren, la un meci de fotbal cu baietii. "Cand am aterizat, am realizat ca ceva este in neregula pentru ca fata imi era calda de la sange. Din degetul meu tasnea sange peste tot si atunci cand am incercat sa opresc jetul, am realizat ca nu mai aveam degetul. Din fericire, unul dintre coechipieri, care era medic, a vazut degetul pe teren si l-a pus in gheata." a declarat Samuel James Bowles, conform The Sun.

Tanarul s-a dus de urgenta la spital, dar medicii nu au mai putut sa ii coasa degetul la loc din cauza faptului ca ruptura era foarte neregulata. Doctorii i-au netezit si inchis rana, pe viu.

In ciuda accidentului infiorator, Samuel parea sa faca fata cu bine situatiei. A ras si chiar a facut poze cu personalul medical. In semn de respect, mai multi oameni s-au fotografiat ascunzandu-si un deget de la mana.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO