Cand s-a nascut, avea intreg bratul cat un deget de om mare si cantarea 400 de grame. Cum arata bebelusul la 3 luni

Ultima actualizare: 21-03-2016 06:58

Un copilas din Statele Unite demonstreaza ca miracolele sunt cu putinta: s-a nascut la aproape sase luni si nu cantarea nici 425 de grame.

Dupa 3 luni si-a marit greutatea de peste 4 ori, prinde puteri in fiecare zi, iar parintii lui se roaga pentru clipa in care il vor putea lua acasa. Nathan din Omaha, Nebraska este unul dintre foarte putinii bebelusi nascuti prematur care reusesc sa supravietuiasca, Nathan este intruchiparea unui miracol.

In urma cu trei luni, a venit pe lume cu o greutate de 425 de grame si o lungime de nici 25 de centimetri.

Eric Teply, tatal lui Nathan: "In prima lui poza, degetul meu e mai mare decat intregul lui brat, asa ca evolutia lui e pur si simplu remarcabila".

Lui Mary i s-a facut o cezariana de urgenta, la 24 de saptamani de sarcina, din cauza unei complicatii care ii punea viata in pericol.

Dan Connealy, medic: "Categoric, el este exceptia si nu regula pentru copiii nascuti atat de mici".

Sotii Teply nu se pot dezlipi de patutul lui Nathan, care tocmai a trecut de un hop major pentru copiii prematuri: a ajuns la 1 kg si 800 de grame.

Mary Teply, mama lui Nathan: "Este uluitor. Ma bucur pentru fiecare gram in plus, pentru fiecare noapte pe care o trece cu bine, pentru fiecare progres facut".

Dan Connealy, medic: "Copilasul asta a reusit sa faca falcute, are chiar gropite."

Inainte sa poata fi externat, Nathan trebuie sa inceapa sa se hraneasca normal, si nu prin sonda, si sa respire permanent fara ajutor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO