La nici 30 de minute dupa ce a deschis felicitarea de Sf Valentin, i-a batut la usa surpriza vietii

Ultima actualizare: 17-05-2012 04:42
cuplu

Povestea trista de iubire a lui Hayley Fisk a impresionat o lume intrega. Anul trecut, de “Ziua Indragostitilor”, ea avea sa primeasca un cadou care a facut-o sa radieze de fericire. La scurt timp insa, totul avea sa se prabuseasca in jurul ei.

Hayley a primit atunci o felicitate de la logodnicul ei, aflat in Afganistan. La putin timp de la sosirea cadoului, doi soldati si-au facut aparitia la usa casei pentru a o anunta ca barbatul iubit a murit in urma unei explozii.

Povestea a fost facuta publica abia acum de catre familia tanarului care si-a pierdut viata la numai 24 de ani.

Imi aduc aminte ca viitoarea mea nora nu a putut sa doarma in noaptea dinaintea tragediei. A fost intr-o stare permanenta de agitatie. A sunat a doua zi la munca sa anunte ca nu se simte bine. Postasul i-a adus in acea zi, 14 februarie, o felicitare de la fiul meu. La putin timp dupa ce a primit felicitarea, la usa casei au aparut doi soldati. Mi-am dat imediat seama ca au venit sa ne spuna ca fiul meu e mort”, a povestit tatal soldatului.

Abia acum, la un an de la nefericitul eveniment, logodnica lui, dar si tatal acestuia, au acceptat situatia si au inteles ca viata trebuie sa mearga mai departe.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO