A fost arestata pentru ca ar fi intretinut relatii sexuale in afara casniciei, desi a fost violata

Dată publicare: 13-05-2013 17:43
Dată actualizare: 16-05-2013 06:52
Sursa: au.news.yahoo.com


Alicia

In 2008 o tanara australianca, angajata a unui hotel de lux din Dubai, a fost drogata si violata de colegii ei. Alicia Gali a fost trimisa la inchisoare pentru ca a facut sex in afara casniciei. Acum, ea a acceptat sa isi spuna povestea.

Alicia a vorbit despre cosmarul prin care a trecut in urma cu patru ani, pe cand avea 27 de ani.

Femeia a fost angajata in 2008 ca manager la un salon de frumusete, intr-un complex hotelier de lux din Dubai.

Intr-o seara, tanara a petrecut cu cativa dintre colegii ei intr-un bar din complex. Ea s-a trezit a doua zi complet goala in camera de hotel, cu cateva coaste rupte si vanatai pe tot corpul.

Alicia a povestit acum, cand a revenit in Australia, ca trei dintre colegii ei i-au pus ceva in bautura, dupa care au violat-o.

Alicia Gali s-a dus la spital singura pentru a primi ingrijiri medicale. Ceea ce ea nu a stiut a fost faptul ca potrivit legii musulmane sharia, nimeni nu poate pus sub acuzatia de viol in Emiratele Arabe fara ca 4 martori musulmani sa declare ca nu a fost vorba de sex consensual.

Singura intr-o tara straina, Alicia a fost obligata sa scrie o declaratie in care sa spuna ca a consumat bauturi alcoolice si ca a acceptat sa intretina relatii sexuale in afara casniciei.

Femeia a mai povestit ca a fost dusa in fata unei instante impreuna cu cei trei violatori. Ea a fost condamnata la 11 luni de inchisoare pentru ca a intretinut relatii sexuale in afara casniciei, si inca o luna pentru consum de alcool.

Agresorii ei au primit aceleasi pedepse, dar nu pentru viol, ci pentru ca si ei au facut sex cu alta femeie decat sotiile lor.

Alicia a stat toate cele 8 luni intr-o inchisoare din Dubai, perioada pe care a descris-o drept un cosmar. Femeia a spus ca putea sa auda prin pereti cum ceilalti prizonieri erau biciuiti. A fost gratiata dupa 8 luni, la fel si agresorii ei.

Alicia spune ca e hotarata sa dea in judecata complexul hotelier care a angajat-o. Prin declaratia ei, Alicia si-a dorit sa atraga atentia occidentalilor sa fie foarte atenti la legile din tarile musulmane.

Sursa: au.news.yahoo.com

Tags: ilegalitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO