Viitor stralucitor pentru PDL. Cum ramane cu Romania

PDL

In conducerea PDL au fost alesi mai multi politicieni sustinuti de Traian Basescu: Boc, Baconschi, Macovei, Voinescu si Paleologu. Ramane in continuare deschisa discutia despre inlocuirea lui Emil Boc de la Guvern.

Romania Libera: Echipa lui Emil Boc i-a luat prin surprindere pe oamenii lui Vasile Blaga, printr-o regie bine pusa la punct cu plancarte cu „Emil Boc presedinte", tineri imbracati in tricouri portocalii care aplaudau si strigau lozinci in favoarea premierului. Boc si sustinatorii lui au vorbit degajat, plimbandu-se cu microfonul prin fata audientei, intonand, uneori cu destul de putin talent discursuri invatate pe de rost, toate dupa un scenariul aranjat se pare, de Dan Andronic. Aceasta desfasurare de forte l-a timorat pe Vasile Blaga, care a avut un discurs bolovanos, dar bine aplicat spre realitatile partidului. A subliniat de mai multe ori ca marile decizii ale partidului „nu se iau in Modrogan", sediul PDL, ci in alta parte, sugerand ca PDL este prea dependent de Traian Basescu si ca nu accepta sfaturi de la cei care inainte de 2004 erau alaturi de Adrian Nastase, cu referire directa la Elena Udrea.

Gandul: Bianca ex-PDL face reclama la intreprinderile mici si mijlocii dezbracandu-se in natura Dupa pesedista Roxana Golban, care a pozat in Playboy, o alta tanara aspiranta la o cariera politica face furori in presa cu un pictorial in care apare semidezbracata. La fel ca Roxana, Bianca Jurca este din Timisoara si lucreaza la Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici, Mijlocii si Cooperatie.Bianca Jurca a renuntat anul trecut la carnetul de membru PDL pentru ca politica o impiedica sa-si cultive o pasiune: aceea de a poza in ipostaze sexy. Timisoreanca a intrat in PDL la varsta de 18 ani, dornica de a face o cariera politica. Aparitiile sale sexy in diverse publicatii i-au atras sicane si critici din partea colegilor de partid.

Adevarul: Victorie cu miros de petrol la Eurovision Finala celei de-a 56-a editii a concursului Eurovision a stabilit urmatorul loc de desfasurare al muzicii europene: Baku, capitala Azerbaidjanului, in perioada 22-26 mai 2012. Nigar Jamal si Eldar Gasimov, pe numele lor adevarate, au cucerit primul loc, dovedind ca nu este nevoie de o istorie indelungata in concurs pentru a castiga. Inscrisa la Eurovision acum patru ani, tara bogata in petrol a castigat locul cinci, anul trecut. Trei milioane de euro a fost numai bugetul de promovare al Safurei, reprezentanta din 2010. Azerbaidjan s-a clasat pe locul trei in 2009, iar la prima participare, in 2008, a ocupat al optulea loc. In fiecare an, insa, azerii au avut bugete de milioane de euro, au investit foarte mult in promovare si in petreceri opulente. In clasamentul din acest an, locul secund a fost ocupat de Italia (189 de puncte), reprezentata de Raphael Gualazzi. Aceasta tara a revenit in competitie dupa 14 ani de absenta. Locul trei a revenit Suediei, cu 185 de puncte cumulate de catre Eric Saaden. Moldova a reusit sa surclaseze Romania, ocupand a 12-a pozitie in clasamentul final.

Ziarul Financiar: Dusterul i-a adus presedintelui Basescu cresterea economica dorita Cresterea PIB de 1,6% in trim. I a fost de­ter­mi­nata de cresterea exporturilor cu 40%, iar exporturile au fost im­pinse de Duster, care au crescut cu 500% pe primul trimestru. Cresterea Produsului Intern Brut al Romaniei in primul trimestru (T1) al acestui an anuntata vineri de Statistica si asteptata cu sufletul la gura de intreaga economie a atarnat de un singur fir de ata - cresterea puternica a vanzarilor Dacia Duster, ara­ta o analiza a Ziarului Financiar. Astfel, Dusterul a fost cel care i-a adus pana la urma presedintelui Traian Basescu mult-anuntata iesire din recesiune. Institutul National de Statistica a anuntat vineri o crestere cu 0,6% a PIB-ului pe T1 fata de tri­mestrul anterior si de 1,6% fata de T1 din 2010, crestere care s-a bazat in primul rand pe exporturi.

Citește și
Abbottabad
Centru de operatiuni Al-Qaeda, la doi pasi de Bucuresti?
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Jurnalul National: FMI, in fundu’ gol dupa camerista Directorul Fondului Monetar International, Dominique Strauss-Kahn, a fost pus sub acuzare duminica pentru agresiune sexuala, tentativa de viol si sechestrare de persoana, in urma unui incident produs sambata dupa-amiaza intr-un hotel din New York, a declarat avocatul sau, Benjamin Brafman, postului de televiziune CNN, adaugand insa ca Strauss-Kahn va pleda "nevinovat". 16:45, zborul 23. Politia l-a retinut pe Strauss-Kahn pe Aeroportul John F. Kennedy, la bordul unui avion Air France, zborul 23, cu destinatia Paris. Trei detectivi de la New York Port Authority au "descins" la ora locala 16:45 in cabina de clasa I a avionului in care se afla Strauss-Khan, cu zece minute inainte de decolare, si l-au smuls, pur si simplu, de pe scaun, dupa cum descrie cotidianul New York Post scena arestarii. A fost pus apoi in custodia Politiei si transferat la o sectie din Manhattan care se ocupa de delicte sexuale, pentru interogatoriu. Strauss-Kahn, in varsta de 62 de ani, se afla in custodia Politiei, fiind banuit de agresarea sexuala a unei angajate a unui hotel din Times Square, declara in scurt timp dupa arestare Paul Browne, adjunctul Politiei din New York.

Evenimentul Zilei: Geniu la 10 ani. Povestea unei colectionare de diplome Una dintre disciplinele care ii plac este matematica pe care reuseste cumva sa o impace cu toate celelalte pasiuni ale sale, intre care un loc de cinste il ocupa desenul. Andreea Istrate are doar zece ani si este eleva in clasa a IV-a. Pentru ca nu-i ajungeau doar activitatile de la scoala, dar si pentru ca stia ca poate mai mult, fetita si-a dorit sa ajunga la Scoala de excelenta. "Este ceva nou, facem multe lucruri noi si e foarte interesant. Le-am povestit si colegilor de la scoala cateva cursuri si li s-a parut si lor foarte interesant", spune Andreea.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Drumarii straini: Cum se fac blaturile la licitatiile romanesti
Drumarii straini: Cum se fac blaturile la licitatiile romanesti

Licitatiile desfasurate recent pentru construirea celor noua tronsoane de autostrada dintre Nadlac si Sibiu, finantate de UE si castigate in principal de regi ai asfaltului si de cateva firme italiene, i-au adus in pragul revoltei pe straini.

Centru de operatiuni Al-Qaeda, la doi pasi de Bucuresti?
Centru de operatiuni Al-Qaeda, la doi pasi de Bucuresti?

Doi fosti oficiali bulgari au declarat ca Ayman al-Zawahiri a fost in Bulgaria de doua ori la mijlocul anilor '90, dar autoritatile bulgare au decis sa nu il aresteze din motive juridice si de securitate.

Numaratoare inversa pentru Boc si Blaga. Cine va castiga sefia PDL
Numaratoare inversa pentru Boc si Blaga. Cine va castiga sefia PDL

Inaintea alegerilor din PDL, tabara condusa de Blaga pare sa aiba mai multi sustinatori decat cea care-l prefera pe Boc, dar jocurile nu sunt facute. Basescu a anuntat ca va participa la CN a partidului, ceea ce ar putea schimba optiunile multora.

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.