Pepe si Oana s-au inteles in sfarsit cu divortul: merg separat la notar

Oana si Pepe

Pepe e multumit pentru ca nu trebuie sa astepte pana in octombrie pentru a divorta. Oana si-a dat acordul pentru o despartire rapida, in fata notarului. Avocatii ambelor parti vor face demersurile pentru retragerea cererii de divort in fata instantei.

Libertatea: Oana Zavoranu si Pepe au ajuns pentru prima oara la o intelegere, de cand s-au separat. Cei doi au cazut de acord, prin intermediul avocatilor, sa divorteze in fata unui notar, pe cale amiabila. Astfel, conform procedurilor, aparatorii ambelor parti vor depune astazi, la Judecatoria sectorului 3, cererea de preschimbare a termenului de divort, care va fi apoi urmata, la prima infatisare, de retragerea plangerii depuse de reclamanta. “As putea spune ca e o victorie, pentru ca nu exista divergente intre punctele de vedere ale partilor. Este pentru prima oara cand ajungem la un punct comun, si ma refer la un divort amiabil la notar. Am cazut de acord asupra procedurii si vom depune cererea de preschimbare a termenului de judecata la solicitarea ambelor parti. Sunt sanse reale ca in maximum doua luni sa fie divortati, depinde de intelegerea magistratilor de la Judecatoria sectorului 3, sa dea termen cat mai scurt”, a declarat pentru Libertatea avocatul Oanei, Alexandru Murarescu. La randu-i, Pepe a explicat cum au reusit, de fapt, cele doua parti sa ajunga la un acord.

Click: «Irina a ajuns un obiect de santaj in mana lui Irinel» Gest socant al milionarului de la Izvorani. Dupa ce Judecatoria Buftea i-a respins ieri cererea de suspendare a executarii silite, Irinel Columbeanu a facut ceea ce un parinte protector nu ar fi acceptat in ruptul capului: si-a expus fiica pe Internet. A crezut ca astfel convinge lumea ca Irina nu vrea la mama ei. „Este un abuz, o manipulare", au spus insa psihologii. Nu a tinut cont de nimic. A apelat la tot felul de inginerii judiciare pentru a amana procedura de executare silita, insa fara nici un succes. Irinel Columbeanu si-a denigrat sotia in presa, a depus la dosar declaratii ale unor prostituate care au sustinut ca au fost colege cu Monica inainte ca aceasta sa se casatoreasca, insa instantele nu s-au lasat pacalite. Mai mult, judecatorii au aprobat ieri cererea Monicai de a i se permite sa o ia pe Irina de la Izvorani cu ajutorul politiei.

Ziarul Ring: Valentin Dinu a plecat de la spalatorie Finalistul concursului „Romanii au talent” a urmat in urma cu doi ani cursurile Scolii Populare de Arta din Ploiesti, dar, pentru ca nu si-a gasit job in domeniu, s-a angajat, la inceput, ca muncitor intr-un depozit de materiale de constructii si apoi la spalatoria auto „Valentino”, acolo unde, din cate se pare, lucreaza inca sotia sa. „Nu avem voie sa dam detalii. Nu putem sa va spunem daca Valentin a renuntat la jobul sau fie temporar, fie definitiv”, s-a limitat sa spuna, pentru „ring”, un angajat al spalatoriei auto. De cealalta parte, oficialii Pro TV au declarat pentru „ring” ca, intr-adevar,Valentin Dinu nu mai spala zilele acestea masini, dar sustin ca este ceva temporar: „Nu a demisionat, si-a luat liber cateva zile pentru a se pregati de marea finala”.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Pepe: Oana isi pune prietenele sa ma sune
Pepe: Oana isi pune prietenele sa ma sune

Pepe a decis sa evite subiectul “Oana Zavoranu”, insa acesta pare sa-l urmareasca. Interpretul sustine ca prietenele sotiei lui il tot cauta pentru “a-i da raportul” in legatura cu programul acesteia.

Narcis Ianau: Sunt transformat complet. Oamenii imi cer autografe pe strada
Narcis Ianau: Sunt transformat complet. Oamenii imi cer autografe pe strada

Viata i s-a schimbat in doar cateva saptamani. Elev in clasa a IX-a la Colegiul National de Arte „George Apostu", contratenorul Narcis Ianau recunoaste ca, dupa prima sa aparitie televizata, a ajuns o mica vedeta.

Marijuana a fost internata la balamuc
Marijuana a fost internata la balamuc

Ea a clacat in timp ce se afla, ca producator, la Expo Transilvania, din Cluj. Acolo, comportamentul Marijuanei s-a schimbat brusc. Cuprinsa de spasme, tanara a inceput sa urle, iar in scurt timp nimeni nu s-a mai putut intelege cu ea.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.