Pamantul, ca o mare de sange. Vezi cum arata radiatiile pe Terra. FOTO

Ultima actualizare: 07-06-2012 15:32
Imagini Pamant sateliti NASA

Desi arata ca niste tablouri abstracte, pictate de Van Gogh, fotografiile de mai jos prezinta Pamantul intr-un mod unic, care iti taie respiratia.

Daily Mail: Centrul Geologic de la NASA a folosit diferite imagini ale satelitilor Landsat 7 si Terra Satellit pentru a crea fotografii uimitoare cu planeta noastra.

Oamenii de stiinta au folosit culori diferite pentru fiecare val de radiatii, majoritatea fiind invizibile ochiului liber. Cercetatorii au reusit astfel sa priveasca suprafata Pamantului si sa isi dea seama in ce directie se indreapta valurile de radiatii.

 

(sursa foto: Daily Mail / NASA)

BBC News: NATO va prelua comandamentul tuturor operatiunilor militare din Libia  "NATO a decis sa implementeze toate aspectele Rezolutiei 1.973 a ONU pentru a proteja civilii si zonele populate cu civili, amenintate de atacuri din partea regimului colonelului Ghaddafi", a declarat un oficial al NATO, sub acoperirea anonimatului. NATO va prelua "comandamentul" operatiunilor din Libia imediat, a declarat la randul sau secretarul general al Aliantei, Anders Fogh Rasmussen, intr-un comunicat. "Am cerut inaltului comandament operational al NATO sa aplice executarea acestei operatiuni imediat", a afirmat Rasmussen. Alianta Nord-Atlantica preluase deja sarcina aplicarii embargoului asupra armelor in Mediterana si a zonei de interdictie aeriana din Libia.

New York Daily News: Apropiati ai liderului libian au inceput sa "abandoneze" regimul, afirma Clinton si Gates  "Sunt numerosi diplomati si lideri militari din Libia care schimba pozitia, care schimba partea, abandoneaza pentru ca vad cum se va termina", a declarat secretarul de Stat, in timpul emisiunii Face the Nation de la postul CBS. "Nu subestimati posibilitatea ca elemente ale regimului sa cedeze si sa-l abandoneze pe liderul libian", a apreciat la randul sau secretarul Apararii, in aceeasi emisiune. "Nu subestimati posibilitatea ca insusi regimul sa cedeze", a adaugat el. Obiectivul militar urmarit de coalitie nu este inlaturarea de la putere a colonelului Ghaddafi, au declarat cei doi oficiali americani, amintind ca presedintele Barack Obama i-a cerut liderului libian "sa plece".

Reuters: Papa Benedict face un apel la dialog pentru incetarea confruntarilor in Libia "Indemn organizatiile internationale si pe toti cei care au responsabilitati politice si militare sa initieze imediat dialogul in scopul renuntarii la utilizarea armelor", a declarat Papa Benedict. "Pe fondul stirilor din ce in ce mai dramatice provenind din Libia, preocuparea mea pentru securitatea populatiei civile este in crestere, precum si temerile mele in legatura cu recurgerea la arme", a spus Suveranul Pontif. "In momente de mare tensiune, este imperios necesar sa recurgem la toate mijloacele de care dispune diplomatia si sa sustinem deschiderea si vointa de reconciliere", subliniaza seful Bisericii Catolice. Afirmand ca se roaga pentru restabilirea pacii in Libia si in nordul Africii, Papa a cerut sa fie gasite "solutii pasnice si durabile".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!