Monica s-a intors in tara. A fost asteptata la aeroport de fiica sa

monica

Monica Columbeanu a fost foarte fericita si emotionata cand si-a revazut fiica, pe Irina, la intoarcerea din America. Inainte, micuta a facut o plimbare in parcul Cismigiu, impreuna cu matusa ei, Ramona Gabor si cu bunica, Veronica.

Click: Moni i-a incredintat custodia micutei Irina surorii sale pe perioada cat a stat plecata in SUA, ea castigand de altfel un casting pentru un job foarte important. Dupa plimbarea in parc, Ramona si iubitul ei, Gabi Badalau, au dus-o pe Irinuca la Aeroportul Henri Coanda ca sa-si intampine mama. Moni a venit cu mai multe valize, budusite cu cadouri, pentru fiica ei, care a asteptat-o cuminte in masina impreuna cu Ramona si Badalau. Irina i-a dat lui Moni un superb buchet de flori de primavara.

Libertatea: Botezatu i-a trimis Valeriei Marini un camion plin cu sticle de sampanie  Cinci rochii in valoare de 10.000 de euro si un camion incarcat cu sticle de sampanie i-a trimis Bote Valeriei, cu ocazia implinirii varstei de 43 de ani. Italianca a sarbatorit sambata cu mare fast, la Cannes, Franta, la bordul unui iaht, la petrecere fiind prezenta si Mihaela Borcea, insa Catalin nu a putut ajunge. "Am avut o prezentare de moda aici si nu o puteam anula. Am plecat la Cannes, unde este Valeria, duminica seara si voi sta in zona toata saptamana, asa ca vom putea recupera timpul pierdut", ne-a declarat Catalin Botezatu.

Perfecte.ro: Anca Turcasiu: Sunt foarte atenta cu soarele, pentru ca am pierdut-o pe mama din cauza cancerului de piele  “Din 1986 pana azi, imi petrec cate trei luni pe an la mare, in care fac zilnic plaja cate trei ore. Asa ca daca faci un calcul, vei vedea ca m-am expus la soare foarte mult timp. In conditiile astea, chiar nu mai am nevoie de solar sau de creme autobronzante,” a declarat Anca Turcasiu. “Mai mult decat atat, sunt foarte atenta cu soarele, pentru ca stiu ce inseamna melanomul. Eu am pierdut-o pe mama din aceasta cauza, asa ca m-am documentat mult despre acest subiect. Aceasta este cea mai agresiva forma a cancerului, insa daca o descoperi la timp, te poti salva,” a completat ea.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
Citește și...
Zavo pleaca in Las Vegas cu Anamaria Prodan
Zavo pleaca in Las Vegas cu Anamaria Prodan

Oana se gandeste serios sa plece intr-o scurta vacanta, de sapte zile, in America, satula de tambalaul cu Pepe, cu care se afla in plin proces de divort.

Monica, in scrisoarea trimisa presei:
Monica, in scrisoarea trimisa presei: "Irinel m-ar putea omori"

"Irinel este barbatul cu care m-am casatorit din dragoste, de foarte tanara, si al carui copil l-am nascut din toata dragostea. Astazi totul s-a schimbat pentru ca acesta m-a dezamagit, m-a ranit iremediabil si continua sa o faca si in prezent".

Zavoranca e boieroaica: ia 4.800 € pe luna din chirii!
Zavoranca e boieroaica: ia 4.800 € pe luna din chirii!

Toata lumea se mira de ce Oana a ales sa se mute cu chirie, intr-un bloc exclusivist, din Zona Dorobanti, pentru care plateste o chirie lunara de 1.700 de euro, in conditiile in care ea detine mai multe imobile.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate”

Cătălin Cârstoiu organizează vineri seară o conferință de presă, în care răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate şi în care ar putea face şi un anunţ referitor la prezenţa în cursa electorală.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”
Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”

Teheranul minimizează exploziile de vineri atribuite Israelului şi anunţă că nu intenţionează să se răzbune, în dorinţa de a evita un război în regiune.