Marioara Zavoranu, despre fostul ginere: Pepe e un mincinos
Impacarea dintre Marioara Zavoranu si sotul fiicei sale a fost doar “apa de ploaie”. Mama Oanei a ajuns la concluzia ca “vorbele dragute” ale ginerelui sau la adresa ei au fost aruncate doar pentru a face impresie.
Libertatea: Desi pareau ca se vor impaca, relatia dintre Marioara Zavoranu si Pepe ramane aceeasi ca si pana acum. Mama Oanei l-a atacat din nou pe ginerele sau, spunand ca si-a facut un scenariu, pentru a impresiona lumea. “E un mincinos si un farsor. La «Happy Hour» am vorbit pentru prima si ultima oara. Nu mi-a mai dat nici un telefon sa ne intalnim. E plin de scenarii negative, e smecher ca toata familia lui. Vorbele dragute pe care le-a spus la emisiunea lui Maruta au fost doar pentru a ramane lumea cu o parere buna despre el. Nu are nici o proba impotriva Oanei”, a declarat, ieri, pentru Libertatea, Marioara.
Click: Carmen Negoita, despre o noua iubire si barbati! Dupa un divort ce a tinut mult timp prima pagina a ziarelor, viata fostei sotii a lui Ionut Negoita pare sa-si fi gasit echilibrul. Ea a povestit ca activitatea ei momentan se imparte doar intre job si copii. Cat despre o noua iubire, Carmen a spus: «O noua iubire nu se cauta ci astept sa ma ia prin surprindere... Nu imi plac neaparat barbatii eleganti. Imi plac barbatii care se imbraca casual sau sport, insa trebuie sa fie interesanti si sa aiba personalitate».
Perfecte.ro: Ce trebuie sa mananci la cele trei mese principale pentru o alimentatie corecta Medicul nutritionist Mihaela Bilic spune ca organismul nostru nu poate fi hranit cu un singur aliment timp de o zi intreaga. Si nici macar la o singura masa! "Nu exista in natura un aliment care sa fie complet, deci nu putem manca un singur produs care sa acopere necesarul de nutrienti intr-o zi. Scopul unei alimentatii sanatoase este combinarea alimentelor", a explicat Mihaela Bilic. "Daca ne referim la ce trebuie sa contina o farfurie, raportul corect este: un sfert din ea trebuie sa contina proteine (ou, carne sau peste), un sfert trebuie sa contina carbohidrati (paine, paste fainoase, orez, cartof) si jumtatate trebuie sa contina legume. Cantitatea de grasime si de zahar trebuie sa fie minina. Zaharul de prefentinta deloc, iar uleiul doar o lingura", a spus Mihaela Bilic. Cele trei mese principale trebuie sa contina elemente din categoria glucide, proteine si lipide, adica carbohidrati reprezentati de paine, mamaliga, cartofi, paste fainoase, proteine din carne si peste, si grasimi - ulei sau unt.