Lady Gaga, sacrificii pentru arta. A dansat pana i-au sangerat picioarele

Lady Gaga

Lady Gaga a demonstrat ca este pregatita sa sufere pentru arta, pentru munca pe care o face. A dansat pana cand i-au sangerat picioarele, pe platourile de filmare cand lucra pentru noul sau videoclip.

Female First: Cantareata purta o pereche de pantofi cu toc Christian Louboutin atunci cand a filmat pentru videoclipul melodiei Love Game si a incetat sa filmeze doar atunci cand si-a dat seama ca ii curge sange din cauza incaltarilor.

Insa, cateva cuvinte de incurajare si o pauza de cateva minute, Gaga a fost determinata sa continue, in ciuda durerilor crancene.

Managerul ei a declarat: "S-a intamplat odata ca Gaga sa poarte o pereche de pantofi Louboutin la filamari, iar acestia i-au provocat niste rani din care a inceput sa ii curga sange. Cu toate astea am continuat filmarile".

BBCWoody Allen, Martin Scorsese si Al Pacino il omagiaza pe Sidney Lumet  Woody Allen, cunoscut de asemenea ca un regizor al New York-ului, a spus ca Lumet a fost "cu siguranta chintesenta cineastului new yorkez". "Sunt mereu uimit de cat de multe dintre numeroasele sale filme au fost minunate si de cat de multi actori si actrite au facut cele mai bune roluri in regia sa", a declarat Woody Allen. "Cunoscandu-l pe Sidney, stiu ca va avea mort fiind mai multa energie decat cei mai multi oameni in viata", a mai spus cineastul. La randul sau, Martin Scorsese a apreciat ca moartea lui Lumet marcheaza "sfarsitul unei ere".

Citește și
britney
Britney Spears are planuri de maritis? "Niciodata sa nu spui niciodata"
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Reuters: Colectia de bijuterii, haine si arta a actritei Elizabeth Taylor va fi scoasa la licitatie "Casa de licitatie Christie's se va ocupa de vanzarea colectiei istorice a lui Elizabeth Taylor", au anuntat sambata reprezentantii casei de licitatii. Bunurile care i-au apartinut celebrei actrite vor fi vandute intr-o serie de licitatii, a caror programare urmeaza sa fie anuntata. Stephen Lash, presedinte emerit al Christie's Americas, si Marc Porter, presedintele Christie's Americas, au colaborat cu Liz Taylor si cu familia acesteia "pe parcursul ultimelor doua decenii" si "sunt foarte onorati ca le-a fost incredintata colectia acestei legende a filmului, filantroape si autoritati in bunul gust, celebra la nivel mondial", se mai arata in comunicatul emis de casa de licitatii.

The Sun: U2 360 va fi turneul cu cele mai mari incasari din istorie U2 360 va deveni turneul cu cele mai mari incasari din istorie, duminica seara la Sao Paolo, devansand recordul veteranilor de la Rolling Stones, cu "A Bigger Bang", cel dintai avand o estimare totala a incasarilor de 700 de milioane de dolari stransi in aproape doi ani. Dupa concertul din Sao Polo, U2 va fi incasat peste 558 de milioane de dolari, suma-record atinsa de cei de la Rolling Stones, cu turneul "A Bigger Bang" (2005 - 2007). Turneul trupei irlandeze, inceput in 2009 la Barcelona, se va incheia la Moncton (Statele Unite), pe 30 iulie, estimandu-se ca va avea incasari totale de 700 de milioane de dolari.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Nu i-a priit ce a mancat. Amy Winehouse, internata in spital
Nu i-a priit ce a mancat. Amy Winehouse, internata in spital

Amy Winehouse a fost nevoita sa se interneze intr-o clinica din Londra din cauza unei toxiinfectii alimentare, dupa consumarea unui preparat care avea un gust ciudat.

Britney Spears are planuri de maritis?
Britney Spears are planuri de maritis? "Niciodata sa nu spui niciodata"

Britney Spears spera ca a treia oara sa fie cu noroc. Asta dupa ce a lasat sa se inteleaga ca nu exclude posibilitatea unui nou mariaj. Potrivit jurnalistilor americani, cantareata se gandeste sa se casatoreasca pentru a treia oara.

Angelina Jolie si-a mai facut un tatuaj. Vrea sa mai adopte un copil?
Angelina Jolie si-a mai facut un tatuaj. Vrea sa mai adopte un copil?

Ne trimite Angelina Jolie un mesaj in cerneala? In timpul unei vizite in Tunisia, Jolie a fost fotografiata avand un nou tatuaj pe umarul sau. Tatuajul contine noi date coordonate si se afla sub tatuajul cu datele celui de-al saselea copil.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.