Jodie Foster: Il voi iubi pe Mel Gibson pentru toata viata mea

Ultima actualizare: 14-04-2012 06:05
Jodie Foster

Jodie Foster si-a deschis sufletul si i-a luat apararea vechiului ei prieten, si coleg de platouri de filmare, declarand ca: "Mel este atat de iubitor si de sensibil. Nu ai cum sa nu il iubesti!"

Radar Online: Chiar daca Mel Gibson a trecut prin mai multe probleme in ultima perioada sunt multe persoane care ii iau apararea. Printre aceste persoane se afla si Jodie Foster, prietena buna, dar si colega pe platourile de filmare, la cel mai nou film pe care il fac impreuna: The Beaver.

"Este atat de iubitor si de sensibil. Este actorul pe care l-am iubit cel mai mult - dintre cei cu care am avut onoarea sa lucrez. Nu este u sfant, si are o gura mare, ba chiar face multe nazdravanii pe care le-ar face si nepotul meu, insa am stiut din momentul in care l-am vazut ca il voi iubi pentru tot restul vietii", a declarat Jodie.

The Examiner: Bryan Adams va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame Steaua muzicianului canadian va fi cea de-a 2.435-a de pe bulevardul celebritatilor si va afla pe trotuarul din fata Musician's Institute din Hollywood. Vedeta care va sustine un discurs introductiv cu ocazia acestei ceremonii va fi Wayne Gretzky, o legenda a hocheiului canadian. Luni, Bryan Adams, in varsta de 51 de ani, a confirmat informatiile aparute in presa internationala potrivit carora in acest an va deveni tata pentru prima oara. Cantaretul canadian si Alicia Grimaldi, asistenta personala a sa, vor deveni parinti in luna mai.

People: Drew Berrymore da sfaturi si indicatii despre dragoste. Va regiza o comedie romantica Acest film va descrie vietile, iubirile si despartirile unui grup de newyorkezi, pe parcursul unei perioade de zece ani. Scenariul a fost scris de Marc Silverstein si Abby Kohn, pe baza romanului original scris de Liz Tuccillo. Filmul va fi produs de compania New Line. Drew Barrymore si-a facut debutul ca regizoare in 2009, cu filmul "Da-i bataie!/ Whip It", in care au jucat Ellen Page, Kristen Wiig si Marcia Gay Harden. Recent, actrita a putut fi vazuta in lungmetrajul cu accente ecologiste "Whales".

Monsters and Critics: Coruri, fanfare si o orchestra vor asigura acompaniamentul muzical la casatoria printului William Partea vocala va fi asigurata de corul catedralei Westminster, compus din 20 baieti tineri si 12 cantareti profesionisti adulti, care participa la numeroase evenimente oficiale, dar si de corul Capelei regale, a anuntat, marti, biroul de presa al printului britanic. Alcatuita din sase adulti si 10 copii, aceasta formatie corala canta in mod traditional la ceremonii in prezenta familiei regale britanice, in special cu ocazia casatoriilor regale. In ceea ce priveste partea instrumentala, o fanfara compusa din sapte trompetisti din orchestra Royal Air Force va fi pe pozitii, alaturi de opt trompetisti din regimentul Household Cavalry. Una dintre aceste doua fanfare va fi desemnata probabil pentru a anunta sosirea reginei Elizabeth a II-a in catedrala. 39 de muzicieni din London Chamber Orchestra vor canta si ei in catedrala Westminster, sub conducerea dirijorului Christopher Warreen-Green.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO