Irinel Columbeanu, catre Monica: "Ti-o dau pe Irina cand vreau eu"

Irinel Columbeanu

Desi azi se implineste o saptamana de cand a castigat in instanta custodia Irinei, Moni Columbeanu inca nu a reusit sa o tina in brate. Iri a contestat decizia, ba chiar i-a spus vedetei ca ii va da fetita cand va vrea el.

Libertatea: Monica Columbeanu e disperata ca nu poate sa isi vada fetita, desi magistratii i-au dat o hotarare favorabila in acest sens. Cum, in ultimele zile, sotul ei s-a folosit de orice scuza ca sa nu renunte la Irina, la sfarsitul saptamanii trecute Moni l-a sunat pe acesta, sperand ca il va indupleca. Potrivit unor surse din anturajul vedetei, dupa indelungi discutii, Iri i-a spus raspicat: “Ti-o dau pe Irina cand vreau eu! Nu ma intereseaza cu ce hartii vii tu!”. Replica dura a sotului a aruncat-o pe Moni pe culmile disperarii. Ea a vrut chiar sa plece din nou la palatul de la Izvorani si sa incerce sa intre. Prietenii au sfatuit-o insa sa renunte la idee, pentru a nu isca un nou scandal.

Click: Varciu: «Sa-ti tii gura ca-ti arat eu tie!» Scandal maxim, sambata seara, intre Liviu Varciu si Pamela de Romania. Enervat la culme ca sexoasa blonda a dezvaluit ca se potriveau la pat, Liviu a luat foc cand a vazut-o la petrecerea de fite si a tarat-o, chiar de sub ochii nostri, in baie. Acolo a inceput sa o ameninte, tipand de mama focului. Liviu a preferat sa taca si sa nu-i dea nici o replica blondei, care a declarat ca se potriveau de minune la pat. Asta pana sambata seara, cand Varciu a rabufnit, la un eveniment la care se mai aflau zeci de persoane! El a luat pur si simplu foc cand a vazut-o pe blonda la o petrecere gazduita de un restaurant din capitala, unde isi serba ziua chiar patronul localului, Nicusor Stan. Desi initial a spus ca habar nu are cine e Pamela de Romania si ca nici nu o cunoaste, la cateva minute dupa aceea Liviu s-a indreptat furios ca un taur spre blonda si ne-a suflat-o chiar de sub ochi. „Treci in baie!", i-a poruncit Liviu, Pamelei.

Ziarul Ring: Ultimele imagini cu Madalina in viata E greu de spus care ar trebui sa fie primul dintre numeroasele documente si/sau pe care, pana la aceasta faza procesuala a devenirii publice a dosarului, procurorii le-au tinut... sub obroc. Cu declaratiile lui Petru Mircea (pe care le puteti vedea in exclusivitate pe ww.ziarulring.ro) in care sotul artistei spunea, printre altele: ”Relatiile dintre Magda si mama mea erau foarte bune, Magda fiind foarte apropiata de mama mea” sau ”Sotia mea obisnuia sa mai ia un extraveral inainte de culcare” sau ”in urma cu circa o saptamana sotia mi-a aratat mai multe semne de intepatura care se aflau pe ambele brate spunand totodata ca a incercat sa-si bage aer in vena”? Sau sa incepem cu declaratia mamei lui Petru Mircea, soacra Madalinei, care, printre altele, spune: ”In dimineata zilei de 14.07.2010, in jurul orei 5.45, m-am trezit cand l-am auzit pe fiul meu tipand «mami, mami»? Sau cu declaratia Bertei Slav? Sau cu imaginile socante, cu Madalina cazuta pe holul de la parter, cu ”parul de foc” naclait in sange? Sau cu imaginile, de-a dreptul terifiante, cu Madalina Manole? Nu, am preferat sa incepem dezvaluirile din dosarul penal „Madalina Manole” cu ultimele imagini in care artista a mai fost vazuta in viata. In rest, dupa cate veti vedea in episoadele urmatoare, sunt multe intrebari: cu si fara raspuns.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Irinel Columbeanu:
Irinel Columbeanu: "S-ar putea sa am si eu rubeola"

Irina Columbeanu trebuia sa treaca din custodia temporara a lui Irinel in cea a Monicai. Insa omul de afaceri de la Izvorani a chemat ambulanta, iar medicii au constatat ca micuta are rubeola si i-au recomandat carantina.

Oana ii cere lui Pepe despagubiri de 2.5 milioane de euro
Oana ii cere lui Pepe despagubiri de 2.5 milioane de euro

Scandalul dintre Oana si Pepe a ajuns si la procurori. Potrivit procurorilor, pentru “violarea secretului corespondentei, santaj si amenintare”, Oana ii cere sotului ei, Pepe, daune de 10 milioane de lei, adica circa 2,5 milioane de euro.

Tatal lui Pepe face declaratii socante: Oana e diabolica
Tatal lui Pepe face declaratii socante: Oana e diabolica

Scandalul dintre Oana Zavoranu si Pepe s-a transformat intr- o adevarata drama pentru familia cantaretului. Ion Pascu a declarat ca sufera enorm pentru fiul lui, “care are acum numai otrava si venin in suflet, dupa ce a fost inselat de nevasta”!

Recomandări
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”

După ce liderii PSD și PNL i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate, medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al celor două partide la primăria Capitalei, a anunțat ieri că mandatul său este pe masa coaliției.

Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit
Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit

Un cutremur semnificativ cu magnitudinea de 5 a fost raportat vineri noapte, la ora 23:59:32, ora locală a României.

 

Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington
Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington

Statele Unite şi-au dat vineri acordul de a-şi retrage din Niger cei 1.000 de soldaţi angajaţi acolo în lupta antijihadistă, au anunţat mai mulţi responsabili americani sub protecţia anonimatului, scrie AFP.