Hagi si Iordanescu au discutat cu Mircea Sandu preluarea Nationalei. Vezi ce au hotarat

Ultima actualizare: 19-03-2012 00:10
hagi
Sport.ro

Federatia Romana de Fotbal (FRF) a anuntat ca presedintele Mircea Sandu a avut discutii cu Anghel Iordanescu si Gheorghe Hagi pentru preluarea primei reprezentative, acestia urmand sa dea un raspuns pana la 13 iunie.

Gandul: "In cursul zilei de azi, 5 iunie, domnul Razvan Lucescu i-a reconfirmat presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, domnul Mircea Sandu, ca renunta la conducerea tehnica a echipei nationale a Romaniei, decizie definitiva si irevocabila. In atare conditii, profitand si de faptul ca acestia se aflau in Bucuresti, presedintele FRF a avut intalniri cu domnii Anghel Iordanescu si Gheorghe Hagi, aducandu-le la cunostinta faptul ca a fost mandatat de Comitetul Executiv al FRF ca, in cazul in care domnul Razvan Lucescu nu va mai fi selectioner al reprezentativei noastre A, sa demareze discutiile vizand gasirea unui nou antrenor principal. Pe cale de consecinta, le-a propus acestora preluarea functiilor de director tehnic si, respectiv, de selectioner ai echipei nationale A", anunta site-ul frf.ro. Conform sursei citate, "Iordanescu si Hagi au fost rugati sa analizeze oferta inaintata si sa-si precizeze pozitia pana pe 13 iunie. "Daca raspunsul va fi pozitiv, ulterior vor fi discutate toate celelalte detalii", sustine frf.ro.

Romania Libera: Aschii in calea ferata Campina-Predeal. Traversele caii ferate s-au fisurat inainte de incheierea lucrarilor Nici n-au fost terminate lucrarile de modernizare ale caii ferate Campina-Predeal si au aparut problemele: o parte a traverselor noi, montate anul trecut, respectiv 140 de bucati, sunt fisurate. Traversele au fost inlocuite, dar nu se stie daca nu cumva si restul prezinta defecte. Aceasta deoarece verificarea traverselor, in urma careia s-a decis inlocuirea a 140 de bucati, s-a facut doar vizual, ori aceste tip de control nu e suficient. Dorin Voinitchi, cadru didactic al Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti (UTCB), este autorul unui raport de incercare in laborator a doua traverse folosite pe ruta Campina-Predeal, efectuat de UTCB la solicitarea firmei care face modernizarea, respectiv compania austriaca Porr. Specialistii UTCB au sectionat traversele, au analizat materialul, au efectuat teste de rezistenta iar concluziile lor nu sunt linistitoare. "Exista neomogenitati in structura betonului (...) o cantitate semnificativa de goluri de 5-10 mm in una dintre traverse, iar in ambele se gasesc deseuri de lemn. (...)

Adevarul: Casa de Sanatate si medicii se bat in pacienti morti Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), Lucian Duta, i-a acuzat recent pe doctori ca in primele luni ale anului 2011 au eliberat in jur de 1.400 de retete pe numele unor morti. Cele mai multe retete pe numele unor persoane decedate au fost date in Bucuresti (309 retete), Sibiu (137), Dolj (100), Alba (91), Constanta (81), Galati (75) si Bihor (70). Medicii de familie au intors duminica acuzatia, aratand cu degetul inspre casele de sanatate, care au grave erori in sistemul informatic in privinta evidentei pacientilor. "La o verificare minima a catorva CNP-uri ale pacientilor mei, am gasit unii care figurat decedati, desi erau vii. In plus, am gasit copii care sunt trecuti ca si "pensionari" sau bebelusi de pana la sase luni care nu exista pur si simplu ca persoane asigurate", ne-a declarat dr Catalin Petrencic, medic de familie din judetul Calarasi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO