Cum a luat fiinta Universul nostru. Imagini pe care nu le-ai mai vazut

Imagini Univers

Stele cazatoare, gauri negre si puterea uimitoare a cosmosului, asa cum nu le-ati mai vazut pana in prezent. In imaginile de mai jos este prezentat modul in care a luat nastere universul.

Daily Mail: Desi imaginile de mai jos reprezinta doar capturi dintr-un film facut pe calculator, oamenii de stiinta considera ca sunt foarte aproape de realitatea care s-a petrecut cu milioane de ani in urma, atunci cand a luat nastere Universul.

Astronomii care au vazut aceste imagini au declarat: "Inaltator, infricosator, sunt imagini care te inspira, care dau nastere unor sentimente unice. Dupa ce le vedem ne dam seama de nimicnicia oamenilor in Univers, ne dam seama cat de putin stim despre ce este dincolo de atmosfera."

"Aceste imagini chiar ne imping sa vedem dincolo de viata noastra minuscula si neinsemnata, sa observam cum s-au transformat lucrurile in Univers din momentul in care au luat fiinta".

Sursa foto: Daily Mail

Citește și
Apocalipsa
Secta din SUA: "Mai sunt 27 de zile pana la Apocalipsa". Vezi calculele
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

AFPDoi turisti britanici au fost impuscati mortal in Florida James Cooper, 25 de ani, si James Thomas Kouzaris, 24 de ani, au fost impuscati intr-o zona rezidentiala, a declarat capitanul de politie Paul Sutton, de la politia din Sarasota. "Vom incerca sa aflam de ce turistii se aflau in aceasta zona la ora 3 dimineata", a explicat oficialul american. Un adolescent de 16 ani a fost arestat si pus sub acuzare pentru dublul asasinat. Cadavrele celor doi turisti au fost gasite dupa primirea unui apel de urgenta in legatura cu situatia lor. Politistii care s-au deplasat la fata locului i-au gasit morti. James Cooper si James Thomas Kouzaris erau in vacanta in statiunea Longboat Key.

Reuters: Silvio Berlusconi inregistreaza cea mai scazuta cota de popularitate din mandatul sau In aprilie, 31 la suta dintre italieni afirma ca au "foarte multa" sau "destula" incredere in premier, fata de 33 la suta in martie si 40 la suta in decembrie, in timp ce procentul celor care au "putina" sau nu au "deloc" incredere a trecut la 58 la suta, fata de 55 la suta in martie, potrivit unui sondaj efectuat in perioada 14-16 aprilie, pe un esantion de 1.000 de persoane, pentru cotidianul La Repubblica. "Sondajul din aprilie arata un scenariu in care Guvernul si partidele care il sustin apar sub presiune, din cauza cazurilor aflate in centrul bataliei politice din ultimele saptamani, ca situatia din Libia sau gestionarea refugiatilor tunisieni", scrie institutul, care efectueaza aceste sondaje in fiecare luna, de la revenirea lui Berlusconi la putere, in aprilie 2008.

USA Today: Un kamikaze, ucis in interiorul Ministerul afgan al Apararii  "Un kamikaze a fost ucis la etajul al treilea al cladirii Ministerului Apararii. El nu si-a declansat dispozitivul, a fost ucis. Avea in continuare centura de explozibil asupra lui", a declarat acest oficial sub acoperirea anonimatului. Televiziunea privata Tolo News a declarat ca trei persoane au fost ranite, fara alte precizari.

Wall Street Journal: Cel putin 1.000 de morti si 3.000 de raniti la Misrata, de la inceputul conflictului din Libia  O proportie de "80 la suta dintre victime sunt civili", a declarat administratorul institutiei, doctorul Khaled Abu Falgha, subliniind ca cele 60 de paturi ale spitalului sunt toate ocupate cu raniti. Cel putin 17 persoane au fost ucise si 71 ranite numai duminica in acest oras de coasta situat la 200 de kilometri est de Tripoli, a declarat el. Medicul a precizat ca a constatat, de saptamana trecuta, rani grave provocate de bombe cu submunitie, arme interzise pe care fortele regimului lui Muammar Kadhafi sunt acuzate de rebeli si organizatia Human Rights Watch ca le folosesc incepand de joi.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Satelitii au fotografiat
Satelitii au fotografiat "gaura neagra" a Pamantului. FOTO

Un satelit coreean a surprins o imagine cu "gaura neagra" a Pamantului. Este vorba despre o insula din Mexic, cunoscuta pentru imprejurimile stancoase si adanci, iar apa care este in jurul ei este foarte inchisa la culoare.

Secta din SUA:
Secta din SUA: "Mai sunt 27 de zile pana la Apocalipsa". Vezi calculele

Se pare ca din ce in ce mai multi oameni din SUA vorbesc de un sfarsit apocaliptic al planetei pe data de 21 mai 2011. Crezul lor se bazeaza pe mai multe profetii biblice bazate pe numere exacte.

Afla tot ce nu stiai despre corpul tau. Elimini 160 kg de
Afla tot ce nu stiai despre corpul tau. Elimini 160 kg de "deseuri" pe an

Corpul uman nu inceteaza sa uimeasca oamenii de stiinta. Modul minunat in care a fost creat, perfecta functionare a organelor interne si externe sunt o dovada ca omul este cu adevarat o minune pe doua picioare.

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.