Vochitoiu (PPDD): Tudor Barbu mi-a zis ca vrea sa plece din partid, l-am rugat sa se mai gandeasca

13-05-2013 15:09


Tudor Barbu, Dan Diaconescu

Liderul senatorilor PPDD, Haralambie Vochitoiu, a declarat, luni, ca senatorul PPDD Tudor Barbu i-a transmis ca vrea sa paraseasca partidul, iar dupa discutia cu acesta au covenit ca Barbu sa se mai gandeasca asupra acestei decizii.

"Mi-a spus astazi (Barbu - n.r.) ca ar vrea sa plece din partid si l-am intrebat si l-am rugat daca mai putem face ceva sa nu se intample lucrul acesta. A zis ca se mai gandeste, eu sper totusi sa nu se intample lucrul acesta", a declarat Vochitoiu, precizand ca urmeaza discutii luni in grupul parlamentar, la care va lua parte si Dan Diaconescu.

El a mai sustinut ca Tudor Barbu, alaturi de Dan Diaconescu, este cel care a "inventat" partidul si l-a facut sa devina un partid parlamentar.

"Dan Diaconescu stiu ca i-a spus cu lacrimi in ochi lui Tudor Barbu: «Tudore, ce pot sa fac eu pentru tine sa ramai alaturi de mine pentru ca noi am luptat umar la umar impotriva USL si a ceea ce se intampla azi in Romania?». Nu a primit un raspuns, cred ca trebuie sa avem rabdare", a mai declarat liderul senatorilor PPDD.

Vochitoiu a afirmat ca nu exclude ideea ca acesta sa paraseasca partidul, mentionand ca, daca vor mai fi unul sau doua cazuri de parlamentari PPDD care sa paraseasca formatiunea, nu e vorba de o "miscare de masa".

"Sunt de acord ca sunt anumite lucruri care poate nu merg in partidul acesta, nici in PSD nu merg, dupa 23 de ani", a mai precizat liderul senatorilor PPDD.

La intrarea in sala de plen, Tudor Barbu a evitat sa faca declaratii despre parasirea PPDD.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO