Victor Ponta l-a eliberat din functie pe seful DGIPI. Premierul nu a numit inca un inlocuitor

Ultima actualizare: 31-07-2014 07:08

Seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), Gelu-Marin Oltean, a fost eliberat din functie, printr-o decizie a premierului Victor Ponta, publicata luni in Monitorul Oficial.

Potrivit deciziei, seful DGIPI din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) este eliberat din functie incepand de luni, scrie Mediafax.

Premierul Victor Ponta a declarat ca seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Gelu-Marin Oltean, a fost eliberat din functie la propunerea ministrului de resort Gabriel Oprea. Oltean va primi alte insarcinari in cadrul MAI, a mai spus Ponta.

Ceea ce lipseste din toata aceasta poveste este motivul. Nici premierul si nici ministrul nu au dorit sa precizeze de ce se petrece aceasta schimbare foarte importanta. Victor Ponta declarand intr-o emisiune televizata ca nu are nimic sa ii reproseze fostului director. Pana la numirea noului sef al DIPI, conducerea va fi asigurata de catre un subsecretar de stat in cadrul aceluiasi departament, iar Gelu Oltean va primi si el o alta functie.

In MO de luni nu a aparut deocamdata si o decizie privind numirea unui inlocuitor la sefia DGIPI. Gelu Marin Oltean se afla in fruntea DGIPI din aprilie 2012, cand l-a inlocuit pe Cristian Gheorghe Latcau.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO