Victor Ponta: Crin greseste cand e ironic; m-a deranjat termenul "parsivel"


Ultimul update: Vineri 20 Septembrie 2013 06:52
Data publicarii: Marti 17 Septembrie 2013 08:29
Categorie: Stiri Politice
Victor Ponta

Premierul Ponta s-a declarat deranjat de calificatul "parsivel" folosit de Crin Antonescu cu privire la modul de promova proiectul de lege Rosia Montana.

El a spus ca liderul PNL greseste cu o astfel de declaratii deoarece oamenii apreciaza solidaritatea celor doi si nu ca isi "dau la picioare". Ponta a admis ca nu ii place termenul "parsivel".

"Nu, nu imi place, dar nici nu o sa ma auziti vreodata, cum nu m-ati auzit in acesti trei ani, spunand ceva de rau de un partener - Crin Antonescu este partenerul meu -, spunand ceva de rau in public. Eu asa inteleg un parteneriat si o sa ma tin de el pana la capat", a spus, luni, Ponta, conform Mediafax, care citeaza B1 TV.

Ponta a declarat ca a constatat ca Antonescu in ultima vreme e foarte critic si foarte ironic, dar, in opinia sa, greseste.

"Asta cred ca il afecteaza pe el si oamenii apreciaza mai degraba solidaritatea unor oameni care sunt impreuna, nu faptul ca isi dau la picioare", a mai spus premierul.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat, joi, un atac dur la adresa partenerului din USL, premierul Victor Ponta, pe subiectul Rosia Montana, acuzandu-l ca nu si-a asumat responsabilitatea pe proiectul initiat de Guvern, ca a fentat discutia legata de exproprieri si face un joc "parsivel".

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO