Traian Igas il sustine pe Emil Boc la sefia PDL

Dată publicare: 28-03-2011 00:49
Dată actualizare: 07-10-2012 16:35
Sursa: Mediafax


Emil Boc

Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a declarat, duminica, la Deva, ca il sustine pe Emil Boc in cursa pentru sefia PDL.

"Am sustinut Guvernul PDL condus de Emil Boc in calitate de senator, ca lider de grup, si il sustin astazi in calitate de ministru. L-am sustinut pe Emil Boc in tot acest timp pentru ca am stiut ca face o politica a bunului simt. Il sustin in continuare pentru presedintia PDL pentru ca doar asa avem speranta ca vom merge mai departe si vom reusi sa dam speranta romanilor, tarii si PDL", a declarat Igas in fata delegatilor prezenti la Conferinta Judeteana de alegeri a PDL Hunedoara.

El a adaugat ca PDL a guvernat si guverneaza intr-o perioada grea, de criza, iar Guvernul Boc, prin masurile luate, va redresa situatia economica. "Nu e usor sa guvernezi intr-o perioada de criza, nu e usor sa iei masuri anti-cetatean de multe ori, dar trebuie sa faci in asa fel incat situatia economica sa o redresezi. PDL, prin premierul Emil Boc, prin noi toti, asta a facut. A incercat sa dea o sansa acestei tari. Si i-a dat-o. Vedeti, experti straini astazi vin si ne spun ca Romania este pe drumul cel bun si ne apropiem de o zona putin mai calduta si care ne da o speranta", a declarat Traian Igas.

Secretarul executiv al PDL Mihai Stanisoara, care detine si functia de presedinte al PDL Mehedinti, a declarat, la acelasi eveniment, ca el crede cu tarie intr-un parteneriat intre premierul Emil Boc si presedintele Traian Basescu.

"Am avut un proiect, avem si vom avea in continuare un proiect care se desfasoara in parteneriat cu presedintele tarii din 2004, un proiect al PDL, un partid reprezentat la varf de un presedinte numit Emil Boc, deci un parteneriat intre Emil Boc si presedintele tarii, in care eu unul cred cu tarie. Sunt convins ca si in plan national acest parteneriat ne va duce catre ceea ce ne-am propus, ceea ce ne propunem si astazi, si anume sa ramanem cel mai important partid din Romania, sa ne mentinem la guvernare si sa reusim sa ducem la capat toate reformele pe care le-am inceput, reforme absolut necesare pentru Romania", a declarat Mihai Stanisoara.

Sursa: Mediafax, Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO