Roberta Anastase: Nu ma gandesc la o functie in conducerea PDL

18-06-2012 14:41


Roberta Anastase

Prim-vicepresedintele demisionar al PDL Roberta Anastase a declarat, luni, ca nu se gandeste la o functie in viitoarea conducere a partidului.

Intrebata daca va candida la o functie in PDL, Anastase a raspuns: "Nici macar nu e convocata Conventia Nationala. Discutam pe un lucru nestabilit inca intr-un mod formal. Nu m-am gandit la acest lucru. Nici nu ma gandesc la o functie. Nu cred ca asta e important. Nu cred ca trebuie sa vorbim de oameni, cred ca trebuie sa vorbim de proiecte".

Ea a precizat ca nici macar nu s-a discutat despre oameni in interiorul PDL. "Suntem intr-o etapa in care facem evaluari, in care facem analize, cautam solutii, evident aflandu-ne intr-o competitie cu o alianta electorala", a spus Anastase.

Ea a precizat ca marti se va reuni Consiliul National de Coordonare al PDL, care este cel mai important for al partidului, dupa Conventia Nationala. "CNC este forul care reuneste practic totii decidentii politici, oamenii alesi in diverse functii, parlamentari, primari, presedinti de CJ. Acesta este forul care poate convoca Conventia Nationala, stabili ordinea de zi, desfasuratorul si asa mai departe", a spus Anastase.

Roberta Anastase a mentionat ca propunerea Colegiului Director, asupra careia va decide marti CNC, este in sensul organizarii unei Conventii Nationale, si a opinat ca este de asteptat ca acest lucru sa se intample.

Presedintele demisionar al PDL Emil Boc a declarat, duminica seara, ca o conventie nationala extraordinara a PDL va avea loc pe 30 iunie, iar marti urmeaza sa aiba loc o sedinta a Consiliului National de Coordonare (CNC) al partidului.

Presedintele demisionar a spus ca la conventie vor participa 1450 de delegati si ca de organizarea acesteia se va ocupa un comitet format din noua persoane, apartinand filialelor cu cele mai bune rezultate in alegerile locale.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO