Reacția lui Dăncilă, întrebată dacă va merge la dezbaterea anunţată de Klaus Iohannis

18-11-2019 22:02

Dăncilă

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a afirmat, luni seară, referitor la dezbaterea preşedintelui Klaus Iohannis de marţi, că ia în calcul ambele variante.

”Nu o să mă vedeţi pe mine îmbrâncindu-mă”, a spus Dăncilă. Aceasta a criticat declaraţia şefului statului care a spus că pesediştii ”nu sunt educaţi”, afirmând că au fost jigniţi 2 milioane de români.

”Eu aş avea altă abordare. Nu este un candidat care să fugă după celălalt candidat, este un candidat care fuge de celălalt candidat. (…) Trebuie să venim în faţa cetăţenilor să vorbim despre ceea ce am făcut, despre proiectele noastre şi acest lucru arată respectul pentru cetăţeni. În niciun caz România normală nu e România pe care o vrea Klaus Iohannis. În România normală există mai mult respect. (…)

Am văzut astăzi declaraţia pe care a făcut-o Klaus Iohannis conform căreia pesediştii nu pot fi reeducaţi pentru că nu pot fi educaţi: a jignit două milioane de cetăţeni. Nu primim lecţii de la preşedintele României în modul acesta. Preşedintele României nu are voie să jignească, trebuie să fie un model.

Este preşedintele tuturor românilor în mod teoretic, în mod practic vedem că este preşedintele unui grup şi reprezintă doar acest grup”, a afirmat liderul PSDâ, într-o emisiune la TVR.

 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO