Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu premierul Victor Ponta la Cotroceni. Ce au discutat cei doi

05-02-2015 11:20

Victor Ponta, Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, joi dimineata, cu premierul Victor Ponta pentru a discuta despre ordinea de zi a a viitoarei sedinte CSAT, anunta Administratia Prezidentiala, citata de Mediafax.

”In aceasta dimineata, a avut loc, la Palatul Cotroceni, o intalnire a Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, cu Prim-ministrul Victor Ponta. Principala tema de discutie a fost ordinea de zi a viitoarei sedinte a CSAT, care va avea loc, conform procedurilor legale, in aceasta primavara”, se precizeaza in comunicatul Administratiei Prezidentiale, remis MEDIAFAX.

Urmatoarea sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a tarii, care va avea loc in perioada urmatoare, este prima condusa de presedintele Klaus Iohannis, de la preluarea mandatului de sef al statului.

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a tarii vine in contextul in care doua dintre institutiile care fac parte din aceasta structura de securitate a tarii, Serviciul Roman de Informatii (SRI) si Serviciul de Informatii Externe (SIE) au la conducere directori interimari, in urma demisiei lui George Maior si Teodor Melescanu.

Ultima sedinta a CSAT a avut loc pe 25 noiembrie, fiind condusa de presedintele in functie la acea vreme, Traian Basescu.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO